Szülök! Titeket zavarna, ha a gyermeketek párja sok idöt töltene nálatok?
Egy éve vagyok együtt a párommal, és szinte mindig én megyek hozzájuk :/ Sajnos elég negatív, rosszindulatú családom van, senkit nem szívesen látnak itt, és szègyellem is magam, ha nagy ritkán jön a párom, hogy milyen légkör uralkodik itt. Emiatt ö sem szeret hozzânk jönni, ès az már csak rátesz a dologra, hogy a húgommal közö szobában vagyoj, tehát itt aludni szinte lehetetlensèg.
Èn viszont szègyellem magam amiatt is, hogy mindig csak náluk vagyunk. Egyhèten kb. kètszer tudunk normálisan találkozni, mert az èn diákmelóm pont ellentètes müszakú az ö munkàjàval. Szóval a két alkalommal âltalában mindig együtt alszunk náluk, vagy ha nèha szombat-vasárnap szabad, akkor ott vagyok hétvègèn.
A szüleit szeretem, nagyon kedvesek, sosem mutatják hogy zavarnám öket, igyekszem mindenben segíteni, ha ott vagyok - de nyilván rossz érzès ez nekem :/
Nálunk a fiunk barátnője van sokat,heti 3-4 alkalommal nálunk alszik,olyankor álatalában diákmunkáról jön ő is,természetes hogy itt fürdik,itt vacsorázik,van neki is törölközője,fogkefe,1-2 váltás ruha,én mondtam,hogy dobja nyugodtan a szennyestratóba az övét is,kimosom a többivel együtt,ne hurcolja a koszosat magával,ha hétköznap van itt,akkor innen megy iskolába is.
19 éves,elsős egyetemista, a fiam másodéves.
Normális kislány,szeretem ha itt van,addig a fiunk is itt van,ezek már úgyis nagyon az utolsó évek amikor velünk él,legalább látjuk,hogy milyen a lány akit választ.
Nálunk nagyon sokat van itt a fiam barátnője.
Heti 4-5 napot biztos.
Van, hogy 1 teljes hetet.
A fiam csak nagyon ritkán megy, havonta 1-2 napot van náluk csak.
Engem egyáltalán nem zavar. Sokkal többet nem fogyasztanak, mert együtt fürdenek pl. szóval vízzel nincs sokkal több fogyasztás :)
Étel meg úgyis van mindig, teljesen mindegy, hogy 3an szedünk e vagy 4en a lábasból.
Amúgy rendes lány, sokkal rendesebb mint a fiam eddigi barátnői. Kérés nélkül rengeteget segít. Mos, főz, takarít ilyesmi. Szóval nekem meg nagy segítség is, mert én már nem bírnék mindent egyedül.
Szóval nekünk nincs ezzel gond, akkor jön, amikor csak akar.
Egy 28 éves férfi anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!