Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjemmel mostanában elég...

A férjemmel mostanában elég sokat veszekszünk a lánya miatt. Félek, hogy rámegy a házasságunk. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az első házasságából született egy lánya, aki most 17 éves (hamarosan 18). Nagyjából 1,5 éve nálunk lakik, mert terhes lett és az anyja kidobta otthonról. Egész nap csavarog, semmi nem érdekli, van, hogy hajnalban jön haza, a férjem pedig mint a birka tűri. Szerintem szigorúbb szabályok kellenének, mert így végképp lecsúszik, de a férjem szerint a szigorúsággal csak rontanánk a helyzeten. Én már nem tudom mit csináljak, mit mondjak. Attól tartok, lassan a házasságunk is rámegy, mert már napi szinten veszekszünk, de megoldást nem találunk.
2013. júl. 18. 11:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem is mindenképp vezessetek be szabályokat, de a férjed tegye ezt. Főleg ha nem jó a kapcsolatotok. Tőled nehezebben fogadhatja el, hiszen nem te vagy az anyja és direkt lázadhat, hogy ne te mond meg neki, hogy mit csináljon. Biztosan nehéz volt neki elfogadni, hogy az apjának új családja van. Úgy érezheti, hogy te beleavatkozol mikor semmi közöd nincs hozzá. Nyilván van beleszólásod, főleg, ha nálatok lakik és persze alapvetően normálisan kell viselkedni. Szerintem ezt az apjával kell megbeszélnie. Én nem akarom őt mentegetni, mert ha már csinált magának egy gyereket akkor viselje gondját, de segítsetek neki. Beszélgessetek vele, de ne csak a szabályokról és a büntetésekről, hallgassátok meg, menjetek el együtt fagyizni persze ha ő is szeretné. Én úgy gondolom, hogy valóban megérdemli a lecseszést, de ha folyton csak azt hallgatja csak rosszabb lesz. Neki sem lehet könnyű. A lényeg, hogy fogjátok vissza, de beszélgessetek, ha ő nem mond semmit akkor kérdezzetek rá, foglalkozzatok vele.
2013. júl. 18. 12:03
 12/17 anonim ***** válasza:
79%
A gyerek nagyjából fél éves lehet? Ki gondozza? Én biztos azt csinálnám, hogy elköltöznék otthonról egy-két hétre, aztán megnézném, kire hagyja a leányzó a gyereket. Meg a férjednek hogy állna a szája, ha neki kéne pesztrálni a gyereket, vagy fizetni a babysittert.
2013. júl. 18. 12:13
 13/17 anonim ***** válasza:
61%
Gondolom a lány nem egy értelmiségi, ha felk*rták 15-16 évesen. Gondolom kiesik a kapa a szájából. Késsl eszi a fagyit?
2013. júl. 18. 15:10
 14/17 anonim ***** válasza:
28%
Add örökbe a gyereket, azt csá. Nehogy már te gondozd. Úgy látszik, őt nem érdekli.
2013. júl. 18. 16:00
 15/17 anonim ***** válasza:
12%
Add el a gyereket. Jól jön az a kb 100k huf is.
2013. júl. 18. 16:04
 16/17 anonim válasza:
7%
Nézd meg az Apja lánya című filmet
2013. júl. 19. 09:35
 17/17 anonim ***** válasza:

Sikerült megbeszélnetek?

És tényleg, ki vigyázott a gyerekére, ha őt nem érdekli semmi?

2013. nov. 4. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!