Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez "természetes"? Nekem is...

Ez "természetes"? Nekem is szólhatott volna?!

Figyelt kérdés
Párom tegnap azzal a "kérdéssel" hozakodott elő, hogy van egy kollégája, akinek van egy nagytestű kutyája. A kolléga 1 hétre külföldre utazik, és nincs kire hagynia a kutyát. Az én párom meg lelkesen belement, hogy majd ő elhozza. Nekem ezt már nem kérdésként tette fel, hanem konkrét tényként és 7végén már itt lesz a kutya. Nem kellett volna ezt velem is megbeszélnie?? ki fogja etetni, és miből? Mert a kolléga állítólag csak utólag tudja rendezni a kutyakaját meg az egyéb költségeket...Most mit tegyek, hisztizzem ki, hogy márpedig a kutya nem lehet itt?
2009. okt. 20. 11:02
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
78%

Nem kérhet mindenre előzetesen engedélyt tőled. Nem kisbaba, nem is portörlőrongy, nevetségessé tenné magát, ha minden semmi kis döntés előtt felhívná anyát engedélyt kérni.

Ne akarj belőle egy pipogyát nevelni.

Neki joga van kutyát hozni, neked jogod an duzzoni, és elásniu a kajapénzt.

Ha nem akarsz a kutyával tölteni egy hétvégét, akkor menj, látogasd meg egyik barátnődet! Majd legközelebb eszébe jut milyen rosszul fogadtad.

2009. okt. 20. 13:32
 22/39 anonim ***** válasza:
71%

Nem kell szólnia. Viszont neked meg nem kötelező foglalkoznod a kutyával.

Ilyen apró szívességet kár lett vola megtagadni. Ha nem tetszik, ne is nézz a kutyára!

2009. okt. 20. 13:33
 23/39 anonim ***** válasza:
76%

Neked semmi dolgod a kutyával. Gondolom, azt hitte, még örülsz is.

Te minden döntésed előtt felhívod őt engedélyt kérni?

Mennyi a telefonszámlád?

Esetleg, ha a te lakásodban laktok, akkor illettt volna megkérdeznie. De régebben együtt levő pároknál ez sem szükségszerű. Hiszen ami az enyém, az az övé is.

2009. okt. 20. 13:36
 24/39 anonim ***** válasza:
87%

fhú, nehogymár ekkora problémát csinálj ebből. elhozta a kutyát, kapott hozzá kaját is. az oké h szólhatott volna előtte, de most ne ezen rágódj már fél évig. majd a párod sétáltatja, meg eteti. neked nemkell, te nemakartál kutyát. ha megkér rá, akkor akár megteheted, de valszeg ez nem a te feladatod lesz mindennap.

egy kutya amúgymeg aranyos, hamar meglehet vele barátkozni annak aki szeretei az állatokat.

2009. okt. 20. 13:37
 25/39 anonim ***** válasza:
78%
Holnap már itt fogsz ríni, hogy m'ért nem vesz neked kutyát...
2009. okt. 20. 13:41
 26/39 anonim ***** válasza:
82%
Számomra igen. Természetes.
2009. okt. 20. 13:43
 27/39 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudom, írta-e már valaki, de szerintem neked is igazad van részben, meg a párodnak is. Szerintem meg kellett volna kérdeznie. Lehet persze, hogy a kollégája a barátja, és ezért szívesen segít neki, de még el lehet neked mondani úgy is, hogy ez fontos lenne nekik, stb. Engem speciel nem zavarna, de megértelek, nem tudom, hogy a többiek miért támadják a kérdezőt... Szóval a párod nem mondta, hogy a kolléga gondoskodni fog a kajáról, hasonlókról. A többieknek mondom, hogy nem feltétlen kell örülni annak, hogy egy hétre fel kell rúgni a terveidet, más plusz teendőid is lesznek. Most már mindegy, sajnos így alakult, majd mondd meg neki, hogy legközelebb szóljon, hogy fel tudj készülni. Azért próbáld meg élvezni a hetet, lehet, hogy nem is lesz olyan rossz:)
2009. okt. 20. 13:53
 28/39 anonim ***** válasza:
74%
Szörnyűséges, önző lény lehetsz, annyi szent....Örülj, hogy megoszthatod az életed ha csak pár nap erejéig is, egy kutyával.Mit terveztél hétvégére?Otthon kuksolsz a meleg szobában és ki sem mozdulsz?Egy kis mozgás és séta senkinek sem árt.Ebben a "jó" időben......Szerintem igenis jó poén és én biztos végig nevetném a hétvégét.Szegény párod, ne lepődj meg, hogyha hamarosan ejteni fog.
2009. okt. 20. 14:00
 29/39 anonim ***** válasza:
89%
A kutyakaja nem olyan drága szerintem. Ha a hellyel és valaki allergiájával nincs gond...
2009. okt. 20. 14:06
 30/39 anonim ***** válasza:
86%
Írta a kérdező, hogy a gazdi ad a kutyához kaját is. Szóval nem kell költeniük rá, max. a vizet, amit megiszik.
2009. okt. 20. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!