Ez "természetes"? Nekem is szólhatott volna?!
Már megint kitalálsz mindenfélét előre és azon idegesíted magad.
Szöürnyen fárasztó lehet valakivel élni akinek nem elégek a meglévő problémák, még kitalál mellé egyebeket, hogy még hisztisebb lehessen.
Szerintem vegyél vissza és élvezd az életet. Szerintem annak több értelme van mint képzelt dolgokon idegeskedni.
Láthatnád azt is ebben,hogy a párod rendes ember, segítőkész..
De neked az a bajod,hogy téged nem kérdezett meg. Túl önző és akaroatos vagy.Fogadd el,hogy nem minden úgy történik,ahogy te épp elképzeled és akarod.
Az pedig,hogy felmerült benned,hogy kihisztizel valamit,nem épp felnőtt emberre vall..
Kérdező, nyugi! Nyilván meg kellett volna beszélnie veled is, de a másik oldalt is nézd meg, ha tényleg nincs más, aki vállalná.
Én nemrég 5 napot voltam külföldön, egy versenyen vettem részt, és van 5 nimfapapagájom, akiket szerettem volna, ha addig valaki etet-itat, nem is kellett volna őket elvinni, kulcsot adtam volna a lakáshoz. Valaki lelkesen elvállalta az ismerőseim közül, és 1 nappal az utazásom előtt közölte, hogy mégse jön neki össze - bár tudta már néhány nappal azelőtt, hogy nem fogja tudni vállalni, mégse időben szólt - nekem ezzel problémát okozott, mert ha időben szól, keresek mást, de utolsó percben már nem találtam senkit. Így meg kellett oldanom, hogy a madaraimnak arra az időre több kaját raktam a kalitkába, és almát, ami tartalmaz elég folyadékot, hogy kibírják, mire hazajövök. Egy kutyának nem lehet így tartalékolni, ha nem viheti, nyilván rábízza valakire, nem örökre szól a megőrzés. Ha tényleg nincs más, és ti meg tudjátok oldani azt a pár napot, akkor ne szúrjatok ki a gazdival és ne hagyjátok étlen-szomjan a kutyát, ő semmiről se tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!