Nagyon ciki dolog történt ma mit tegyek?
A sógorom még suliba jár, és minden nap busszal jön, de túl korán ér be, és így minden reggel feljön hozzánk, hogy ne a suliban üljön másfél órát. (később nincs busz).
Na most én szeretek meztelenül aludni, ami a sulikezdés óta csak hétvégén lehetséges. Tegnap este viszont kiment a fejemből, és úgy aludtam.
Ő szokott reggel kelteni, de most nem keltett, csak annyit írt ki , hogy Ementem!!! És egy vigyorgó jelet.
Na most nem tudom, hogy holnap reggel hogy legyen? Mármint beszéljek vele, hogy bocs, több ilyen nem lesz, vagy tegyek úgy, mintha mi sem történt volna?
Köszi a tanácsokat.
Nagyon ciki.:S
A párom éjszakás, és 8-ra ér haza.Nem mondtam el neki.
Szerintem se tedd szóvá. nem is biztos, hogy látott valami "érdekeset", ha azt írod mindig be vagy takarózva.
Amúgy sem kell neked magyarázkodni, hiszen otthon vagy. Szerintem úgy tudod elkerülni a kellemetlenséget, ha nem hozod szóba. Ha annyira jóban vagytok hidd el, ő sem fogja. :)
egyik kérdésre a válasz: Azért ilyen szoros a kapcsolatunk, mert 8 éve mentem hozzá a páromhoz, de már előtte 2 és fél évig jártunk. Akkor volt a kissógi 5 és fél éves.
Remélem így már érthetőbb a jó kapcsolat.
Én akkor sem értem ezt. Nekem is sokat kellett várnom a sulikezdés előtt, mert korábban értem be a vonattal, de ettől még megoldottam. Bementem a suliba és leültem a teremben, nem tiltják! Reggeliztem és olyan barátokkal töltöttem az időm, akiket én választottam, így biztos volt, hogy nem kanászodom el, mert olyat kerestem, mint amilyen én is voltam/vagyok.
Az a szegény srác így nagy valószínűséggel egy igazi anyámasszony katonája!
13:07!Nem értem hogy a hozzászólásodnak mi köze ehhez!Abszolút értelmetlen,már bocs!Nem a kérdésre válszolsz és egy olyan embert jellemzel akit nem is ismersz...
Egyébként meg ne ragozzuk már túl!Nem történt semmi!Vedd poénra:)
A kérdésre már válaszoltam, most elmagyaráztam, miért volt fontos leírnom erről is a véleményem.
Egyénként ezen az oldalon kivétel nélkül olyan embereket és emberi kapcsolatokat jellemzünk, amiket nem ismerünk, mert nem vagyunk benne!
Akkor hol itt a probléma kedves utolsó válaszadó?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!