Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » "ciki szülői viselkedés"...

"ciki szülői viselkedés" Történt már veletek, hogy ciki helyzetbe kerültetek szűlők miatt? :D XD

Figyelt kérdés
Ha volt már ilyen mi volt az? Hogy reagáltatok? :D
2010. aug. 26. 17:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
62%
énolyankor próbálom azt játszani hogy "nem hozzám tartozik" :D
2010. aug. 26. 17:56
 2/19 anonim ***** válasza:
59%
Persze. Anyámmal egy üzletben voltam és ott volt a jelenlegi pasim is, aki akkor még csak kiszemelt volt. Anyám kb felborította az egész üzletet (szó szerint), fellökött pár kicsi polcot véletlen... Gáz volt.
2010. aug. 26. 17:57
 3/19 anonim ***** válasza:
59%

Igen, épp a napokban.

Nyaralni voltam, ők meg nem szóltak, hogy megjöttek a kopogtató-cédulák.

Egy bnőm édesanyja meg gyűjti őket, kérdezte hogy nekik adnám-e. Mondom persze, csak még nem jött meg.

Erre anyám aznap találkozott ezzel a nővel, mondta neki, hogy már régen megkaptuk, és másnak elígérték.

Most épp kerülöm a nőt, hogy ne higyje, hogy direkt hazudtam.

2010. aug. 26. 17:58
 4/19 anonim válasza:
59%
az volt, hogy hegedűórán a tanár megdicsérte a pólómat, aimi a keresztanyukámtól kaptam Hollandiából és akkor elkezdi mondani, hogy "milyen drága volt" meg hogy "abban a boltban ahol vette, ott ismerik és igy 70 százalékos kedvezményt kapott, és ami most rajta van (gtyával együtt) az 10000 forint lenne". El nem tudnátok képzelni, hogy milyen ciki volt XD
2010. aug. 26. 17:58
 5/19 A kérdező kommentje:
:D
2010. aug. 26. 18:01
 6/19 anonim ***** válasza:
Huhha már egy párszor. Az a legidegesítőbb, hogy anyucizik-apucizik egymást mindenki előbb [á-lítólag megszokásból] :D Persze vannak más hülyeségek is :D De már úgy vagyok vele, ha nekik jólesik, akkor tegyék azt. Nem engem hoznak szégyenbe, hanem magukat :)
2010. aug. 26. 18:03
 7/19 anonim ***** válasza:
87%

25/N vagyok. Elég nehéz természet az anyám, de igyekszem jóban lenni vele. Egyszer nemrég pl. elmentem vele ruhát vásárolni. Tudni kell, hogy kamaszkoromban gyűlöltem vele vásárolni, de muszáj volt. Mióta felnőtt vagyk, nem megyek vele, de gondoltam, mégis elmegyek, hátha jól sül el. Bementünk egy boltba, anyám rám akart tukmálni egy stílusomtól teljesen idegen nadrágot. Mondtam neki kedvesen, ne haragudjon, de inkább nem. De ő csak tukmálta, hogy legalább próbáljam meg. Mondtam neki ismét kedvesen, hogy ne haragudjon, de nem tetszik. És odamentem egy másik ruhához, ami tetszett, leakasztottam, nézegettem. Mikor anyám észrevette, a bolt másik végéből rám ordított:

-- Meg ne próbáld! Még hogy nyáron feketét!! Ha megveszed, nem fogom kifizetni!

Elég égő volt. De inkább nem vitatkoztam vele. Arról nem is beszélve, hogy időnként megfeledkezik arról, hogy van saját pénzem, meg tudom venni, amire szükségem van... És mikor kijöttünk, ráadásul még ő osztott ki, hogy én milyen lehetetlenül viselkedtem!

No comment. Nem is megyek vele jó darabig vásárolni.

2010. aug. 26. 18:09
 8/19 A kérdező kommentje:
xDD uh
2010. aug. 26. 18:12
 9/19 anonim válasza:
76%
Ezaz nekem is az öltözetembe szólnak bele de nemis figyelek rájuk:D
2010. aug. 26. 18:16
 10/19 anonim ***** válasza:
80%
nem megyek gyakran vásárolni az anyukámmal, de ennek meg van az oka, pl az alábbi eset: egy fehérnemű boltban voltunk, melltartókat nézegettem, anyukám kb felkiáltva (2m re álltam mellette) BUGYOGÓT NEM AKARSZ VENNI? :DDDDDDD
2010. aug. 26. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!