Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » "ciki szülői viselkedés"...

"ciki szülői viselkedés" Történt már veletek, hogy ciki helyzetbe kerültetek szűlők miatt? :D XD

Figyelt kérdés
Ha volt már ilyen mi volt az? Hogy reagáltatok? :D
2010. aug. 26. 17:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Elég sokszor. A legégőbb az volt, amikor általánosban anyám részegen utánam jött az iskolába és ott esett kelt az aulában. Majdnem le is vetkőzött, de addigra kidobták a biztonságiak. Nagyon-nagyon szégyelltem magam a viselkedése miatt.
2010. aug. 26. 18:27
 12/19 anonim ***** válasza:
64%

XD

Jók ezek a sztorik..

Ilyenkor ki kel rakni a "Nem ismerem, csak betegkísérő vagyok" kitűzőt!

:)

2010. aug. 26. 18:38
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Anyu néha "Mukinak" hív. De szeretetből becézget :] És egy kórház területén voltunk, egy másik városban, én pedig be akartam menni a városközpontba. Már elköszöntünk egymástól, amikor anyu elkezdett kiabálni, hogy "Muki, vegyél jegyet, nehogy megbüntessenek!" Nem volt "ciki", csak kellemetlenül érintett, hogy a fél kórház a "mukitól" harsogott :D
2010. aug. 26. 20:50
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát több is volt, nem olyan nagyok, de cikik voltak.

Pl.: durva 1 hónapot jártam hastáncra, és az edzéseket végig nézte anya legtöbbször. Volt egy lépés, amit mindíg elrontottam. Erre mikor öltöztünk át, elkezdi ha nem is ordítva vagy leszidva, de hallgatóan, hogy mindíg elrontom ezt a lépést, és elkezdett ott táncolni XD

Aztán mostmár majdnem egy éve járok hip-hopra, és mondtam már nekik, hogy az edzéstársaim és a barátaim előtt ne becézgessenek vagy ilyesmi. Elkísértek edzésre, anyámnak adtam a vízemből, és mikor visszatettem a táskámba apa látta, hogy ott van egy fiú és egy lány edzéstársam, és hülyeségből jó hangosan: ANETTKA JÓ LEGYÉL, VIGYÁZZ MAGADRA! -.- a lány a barátnőm volt, elmondtam neki, hogy csak hülyéskedett, de mire odanéztem a fiú bement nem tudom, hogy hallotta e, remélem nem XD

És egy utolsó:

Még 5.es voltam, és nem szóltam anyáméknak, hogy ne becézgessenek, mikor összetalálkoztunk a Lidl előtt anya egy munkatársával, és annak egy velem egyidős fiával. Anyáék beszélgettek, mire anya odafordul hozzám, oda ad egy 100ast (vagy nem tudom mennyivel mennek ott a kosarak) és azt mondja: Cicám hoznál egy kosarat?

Nem szóltam semmit, de azt hittem elfutok onnan. Az volt a legégőbb...

2010. aug. 26. 23:08
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: lehet, hogy ez idegesítő, de így kívülről olvasva aranyos... :) Az Anettka meg a Cicám, szerintem ezek tök kedvesek. :) Gondolom, tizenéves vagy, ennyi idősen engem is zavart...
2010. aug. 26. 23:10
 16/19 anonim ***** válasza:

Nálam is volt jó pár ciki, de rég volt, konkrét példát inkább egyik ismerősömről:

az anyukája elég nagyhangú, szeleburdi nő, és épp elmentek egy esküvői ruhaszalon előtt, a nő felkiált az élettársának: feleségül veszel? majd elkezd rohani a kirakat elé, és azzal a lendülettel el is esett (nem ütöte meg magát), ismerősöm kirakta a nem velem van kitűzőt, és diszkréten átlépett az anyján:) cseppet égett....

2010. aug. 27. 12:17
 17/19 anonim ***** válasza:
volt egy ismerősöm, az anyja elég sokat ivott, és mentünk az utcán, láttunk az egyik kapualjban egy nőt feküdni, mire megszólal ismerősöm :na az xy megint bepiál. odamegy, kifordítja és szegény látja, h az anyja fekszik ott, nem xy. olyan cikiben volt, égett, mint a rongy...
2010. aug. 27. 12:20
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Anya azzal szokott kiborítani, hogy nem képes halkan beszélni a telefonba nyilvános helyen... plána akkor, amikor vitatkozik vkivel... amikor meg böködöm, hogy halkabban, mert mki minket bámul, akkor meg fel van háborodva, hogy ne lökdössem...

Ami meg a vicces része, hogy anya szokott néha elég furán fogalmazni... pl. Tescóban vagyunk, "Melyik jóképű zsömlét válasszam?", erre egy pasi mellőlünk: Én vagyok a jóképű, nem a zsömle! XD. Lottózóban, katicás sorjegyet akar... "Melyik kövér katicát válasszam?", aztán rábök egyre. Pénztáros srác: Miért, az volt a legkövérebb? XD.

2010. aug. 27. 14:46
 19/19 anonim ***** válasza:

23.08as vagyok :)

Igen, lehet, hogy aranyos, de akkor nem volt az :D

13 éves vagyok :)

2010. szept. 2. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!