Nagyon ciki dolog történt ma mit tegyek?
A sógorom még suliba jár, és minden nap busszal jön, de túl korán ér be, és így minden reggel feljön hozzánk, hogy ne a suliban üljön másfél órát. (később nincs busz).
Na most én szeretek meztelenül aludni, ami a sulikezdés óta csak hétvégén lehetséges. Tegnap este viszont kiment a fejemből, és úgy aludtam.
Ő szokott reggel kelteni, de most nem keltett, csak annyit írt ki , hogy Ementem!!! És egy vigyorgó jelet.
Na most nem tudom, hogy holnap reggel hogy legyen? Mármint beszéljek vele, hogy bocs, több ilyen nem lesz, vagy tegyek úgy, mintha mi sem történt volna?
Köszi a tanácsokat.
Nagyon ciki.:S
A párom éjszakás, és 8-ra ér haza.Nem mondtam el neki.
hát most 6:10-re beér a busza. Most 8-ig üljön az utcán, lófráljon el, vagy keveredjen olyan társaságba, ahol elkanászkodik? Senkit nem zavar, hogy jön, mert nagyon jól megvagyunk, mondom, mintha a 2. anyja lennél, vagy a nővére. Szóval én meg téged nem értelek, hogyha neked így alakulna, akkor a tesódat, vagy a párod tesóját inkább hagynád az utcán csövezni másfél-két órát?
Főleg hogy a suli tőlünk 5 perc.
Hát te tudod.
te hány éves vagy?
amúgy ha ez velem történt volna meg biztos mosolyogtam volna egyet aztán annyi:)
abszolult nem ciki
ugye nem gondolod komolyan h a sógorod rádverte a farkát??? vagy úgy egyébként h meglátott és rögtön elkezdett maszturbálni?????? azért ez eléggé abszurd, és eléggé gáz. nemtudom hogyjuthatott ilyesmi az eszedbe. szerinted egy 15 éves kissrác amint meglát téged rögtön elkezdi verni a farkát?????
egyébként meg nemvalószínű h nemvolt rajtad takaró, tél van. a lábadat láthatta, a karodat, esetleg egy picit a melledet. de ezsem ad okot arra h a 15 éves sógorod rögtön elővegye a kis fütykösét és elkezdje verni...:S
az elmentem pedig azt jelenti, h elment a suliba. vagy neked az elmentem.-ről rögtön a kielégülés jut az eszedbe??? sztem a te fejedben kéne egy kcisit rendet tenni....
nem mondtam, hogy rámverte, csak az egyik válaszolónak írtam, aki ezzel jött elő, hogy nem volt-e rajtam valami ragacsos.
28 éves vagyok.
És aki meg nudistastrandra jár. Senkit se ruhába teremtett az isten. Bár az a nagyon jó viszony egy kicsit furcsa.
De azok hogyhívjákolnak ilyen semmi dolgokon akiknek egésznap semmi gondjuk nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!