Nagyon ciki dolog történt ma mit tegyek?
A sógorom még suliba jár, és minden nap busszal jön, de túl korán ér be, és így minden reggel feljön hozzánk, hogy ne a suliban üljön másfél órát. (később nincs busz).
Na most én szeretek meztelenül aludni, ami a sulikezdés óta csak hétvégén lehetséges. Tegnap este viszont kiment a fejemből, és úgy aludtam.
Ő szokott reggel kelteni, de most nem keltett, csak annyit írt ki , hogy Ementem!!! És egy vigyorgó jelet.
Na most nem tudom, hogy holnap reggel hogy legyen? Mármint beszéljek vele, hogy bocs, több ilyen nem lesz, vagy tegyek úgy, mintha mi sem történt volna?
Köszi a tanácsokat.
Nagyon ciki.:S
A párom éjszakás, és 8-ra ér haza.Nem mondtam el neki.
Óh, hát ilyen véletlenek szerintem mindenhol történnek. Amikor a párom szüleinél laktunk,nem egy alkalom volt amikor véletlen rányitottunk a másikra...
Szerintem "természetes", nincs mit megbeszélni:)
ez az Elmentem!!! =)-dolog zavar a leginkább.
Azt sem tudom, hogy be voltam-e takarózva :S
szóval akkor tegyek úgy, mintha mi sem történt volna?
köszi
Szerintem felesleges túlreagálni. Még ha "úgy" is érti, hogy elment, attól sem dől össze a világ. Szép vagy. Szereztél valakinek egy jó napot. Ha te nem csinálsz belőle gondot, magától nem lesz belőle gond. Ezért nyugodtan tehetsz úgy, mintha semmi nem történt volna, hiszen a szempontodból nem is történt semmi. Azért, hogy mások mit pajzánkodnak gondolatban, nem vagy felelős.
Csak, hogy értsd, gond pl. akkor lenne szerintem, ha a srác a suliban mutogatná a képeket, amiket a mobiljával készített rólad, amikor kitakarózva pucéran alszol. Az, hogy ábrándozik rólad, nem probléma. (Kivétel, ha a mostani barátnője megtudja.) Legyél rá büszke! (Ha már választani lehet...) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!