Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? Szeretnék...

Hogyan tovább? Szeretnék külön válni a férjemtől.

Figyelt kérdés

Albérletben élünk,van egy 6 hónapos lányunk.Igazából ez az egész egy nagy kupac...Nem akarom így leélni az életemet,és a lányomnak sem ilyen életet szánok.

Hogyan lehetne továbblépni,kihez lehetne fordulni segítségért,tanácsért.Részletezhetném milyen problémák vannak,de most már nem ez a kérdés.

2009. okt. 20. 09:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
65%

fél-egy év alatt idáig eljutni elég para. :\

egyébként a válás ügyében panasznapon a bírósághoz, utána pedig valami kis segélyt esetleg kaphatsz az önkormányzatnál, mint egyedülálló szülő.

de én kétlem, hogy egyedül fenn tudnál tartani egy albérletet kisgyerekkel, meló nélkül, szóval a legjobb a szüleidhez menni volna, ha tudsz.

2009. okt. 20. 09:59
 2/24 A kérdező kommentje:

Hát igen...

A pici születése nem hogy segített volna ,csak rontott a dolgokon.Szereti ő biztos,de ezt még hobbyapukaságnak sem nevezném.

2009. okt. 20. 10:06
 3/24 anonim ***** válasza:
13%
Már megint egy felelőtlen gyerekválló aki képtelen egyedül felnevelni a gyerekét :(
2009. okt. 20. 10:31
 4/24 anonim ***** válasza:
15%

gyerekválló = gyerekvállaló

bocsi

2009. okt. 20. 10:32
 5/24 A kérdező kommentje:
Te egy igazi gyökér vagy.
2009. okt. 20. 10:47
 6/24 anonim ***** válasza:
20%

Gyökér? Azért mert kimondom az igazat?

Felelőtlen vagy! Te is államtól vagy bárkimástól vársz segítséget, hogy élni tudjatok?!

2009. okt. 20. 10:54
 7/24 A kérdező kommentje:

Ha esetleg kiraknak az állásodból és nem találsz huzamosabb ideig munkát,akkor mit csinálsz?Valószínű,hogy segítséget kérsz ,vagy így vagy úgy.Veled ilyen biztos nem történhet,tökéletes vagy ,mindent látsz előre!!!!

Nem most kerültem ki az iskolapadból,20 éve dolgozom,mégis így sikerült.

2009. okt. 20. 11:13
 8/24 anonim ***** válasza:
20%

Kiraktak az állásodból?

Nem azért nem dolgozol mert terhes voltál aztán meg szültél?

egy olyan férfinak akivel az életed már most( a baba még csak fél éves) egy nagy kupac....

2009. okt. 20. 11:23
 9/24 A kérdező kommentje:
Ez csak egy példa volt arra,hogy vannak dolgok amiket nem látsz előre,nem tudsz vele számolni.Vannak férfiak is akiket (ezek szerint)még évek alatt sem lehet megismerni igazán.
2009. okt. 20. 11:39
 10/24 A kérdező kommentje:
Igazából ezt hagyjuk is.A lényeg az,hogy soha nem éltem az állam ,vagy más pénzéből.A terhességem alatt is végig dolgoztam.
2009. okt. 20. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!