A fiam nőket visz fel magához! Valahogy nem tudom elfogadni! Mit tegyek?
Ő 22 éves,sikerült összehoznia egy szép házat önerőből.
Hétvégente elszoktam hozzá menni mindig csomagolok neki ilyenkor ebédet.Legtöbbször akkor kell fel és nem egyedül.
Tegnap is ott voltam dél fele nagy nehezen nyitott ajtót és egy kék magassarkú van a szobája előtt.
A nőt személyesen nem láttam..A fiam nem is tagadta,és rákérdeztem,hogy ő ki és csak a kereszt nevét tudta megmondani...
Ez már nem először fordul elő. Inni nem iszok,szóval nem jár haza részegen,csak nőket visz fel.
Olyan kellemetlen volt szembesülni.
De irányítani nem irányíthatom már..Viszont jó lenne vele beszélni erről csak nehezen nyitok ilyen téren,meg a másik ki akar erről a saját szüleivel beszélni...?
Vagy ez megszokott jelenség? Mit kellene lépnem?Lehet túl szűk látókörű vagyok.
45/N
Nem értem mi a probléma, azon kívül, hogy miért nem telefonáltál oda? Lehet, hogy nem anyucival jópofizna hanem a csajjal üldögélne egy szál fütyiben a konyhaasztalnál és kávézgatna.
Én akkor fejeztem be a randizást egy pasival, amikor közölte, hogy az anyukája minden reggel átmegy hozzá megcsinálni a reggelijét.
Nehezen nyitott ajtót: mit kell erőltetni, nem érted, hogy nem veled akart lenni, hanem a csajjal????
Szerintem ez a fiad magánügye, bele nem szólhatsz, persze attól még nem kell örülnöd ennek.
Viszont tényleg jobb lenne, ha bejelentenéd érkezésedet. Nekem az agyamra ment, mikor korábban anyámék minden bejelentés nélkül megjelentek nálunk. Igaz, én a párommal éltem akkor is, de így is szar volt kapkodni...
Nem értem a felháborodásod, ha 45 éves vagy akkor te már 23 évesen gyermeket szültél, ami nem gond, csak akkor ne legyél kiborulva, ha a 22 éves fiadnak hölgytársasága van.
Szerintem az ebédhurcolás csak egy indok, hogy odamehess hétvégén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!