Mit tegyek, hogy legyen egy kis nyugalmam otthon?
Figyelt kérdés
Egy bérházi kis 2 szobás lakásba lakunk 3an. Anya, tesóm(28/F) és én.Tesómmal 2en vagyunk a kisebbik szobában.Ez nagyon nem jó mert sose hagy tanulni.Nézi a tv-t és nem halkítja le, vagy gépezik,folyton mondogatja hogy nézd már, nézd már..meg ugráltat.Egy idő után letolom hogy hagyjon, de...semmi eredménye. Ha anyának elmondom, csak tesómat védi. Anya is folyton piszkálni szokott, meg van azzal ádlva hogy szerinte nekem minden nap kb 11ig tanulnom kell, mert sok a lecke. De ő is berohangál mindenért, ő is folyton zavar...Meg mindig elpakolja a cuccaimat,aztán nem találom.Megkérdezem hogy hova tettte, és le vagyok tolva...Meg folyton mindent úgy kell eltennem hogy anyának jó legyen...nagyon elegem van már..egy pici fiókom nincs ahova eltehetném a cuccaimat, hogy ne túrják fel...nincs előttük rejtegetni valóm de na...minden héten legalább egyszer észreveszem hogy kerestek valamit a cuccaim közt... Kitaláltam hogy el kéne választani a nagyobbik szobát, és akkor lenne egy kis nyugim. De anya nem engedi, szerinte hülyeség, nincs rá szükség stb. Igaz, pénzbe kerülne, mert le kéne festeni a falat (bár most az se érdekel ha fehér marad csak el legyen választva), parkettát kéne letenni, mert az a szőnyeg már ezer éves és szörnyen koszos...meg ugye kéne fal. Dolgozni nem tudok elmenni, max nyáron, de az se biztos, mert ha anyának nem fog tetszeni, akkor csak balhé lesz meg ilyenek. Meg a pénzemet is elszedik/elszednék. Ezerszer beszéltem már velük, de semmi eredménye nem volt. Segítsetek!2009. okt. 18. 12:55
11/12 anonim válasza:
Ha téleg változtatni akarsz a helyzeten vegyél egy mély levegöt és ugorj bele a dologba keres 1 melót, fizesd magad a kollégiumot, költöz ha kiállsz a dologért anyud is belemegy.
12/12 A kérdező kommentje:
öhm....6nál előbb sosem érek haza a suliból....hova keressek melót amikor még meg se tanulok 7-8ra? és próbáltam már sokszor hogy kiállok a céljaimnál meg minden...évekig...már mindent kipróbáltam, de semmi nem vált be...ezért írtam ide...de sajna ugyan azokat írjátok amiket már kipróbáltam ezerszer..:( de köszi azért :)
2009. okt. 26. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!