Mit tegyek, hogy legyen egy kis nyugalmam otthon?
Válts iskolát és költözz másik városba kollégiumba. Hidd el, van rá pénzetek, egy középiskolai kollégiumban nagyon olcsón tudsz lakni (nem tudom a mai árakat, de ha tényleg rossz helyzetben vagytok, akkor körülbelül egy menzai ebéd árát fizeted ki egy napért (600-700Ft), és akkor ott alszol, eszel háromszor, fürdesz, égeted a villanyt, használod a számítógépet, stb.). Plusz van külön tanulószoba meg tanárok, akik segítenek, ha kéred.
Nálam ez a módszer vált be, annyi csak, hogy ki kell találnod valami indokot, ami miatt legnagyobb sajnálatodra kénytelen vagy másik városba költözni. Pl speciális iskola (én zeneibe mentem) vagy erős gimnázium (húgom ezt választotta, mondván segít a továbbtanulásban), esetleg ha keresztény vagy, akkor egyházi iskola. Nálunk még boldogok is voltak a szüleink, hogy ennyire akarunk tanulni (a mai napig nem tudják, hogy belőlük volt elegünk :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!