Ciki az ha valaki az 1. pasijával éli le az egész életét?
Figyelt kérdés
2013. júl. 9. 23:02
21/25 anonim válasza:
19 éve vagyunk együtt, 17 éves korunk óta, Szerelem volt első látásra, és tart azóta is.
22/25 anonim válasza:
Én 16 éves korom óta vagyok a férjemmel, igaz nem ő volt az első, a szüzességemet sem vele vesztettem el. De boldogok vagyunk.
23/25 anonim válasza:
17 éves korom óta vagyunk együtt, még mindig csak 22 vagyok, de sokak szerint már ez is "gáz", mert hogy ennyi idősen csak egy pasim volt.
24/25 anonim válasza:
Nem kötözködésből,de most miért vannak néhányan lepontozva??
Volt aki 70% körülit kapott,valaki 60 körülit.
De mi nem volt hasznos ezekben a válaszokban?
Ha valamelyik leírta hogy ez nem baj,hanem nagyon jó,az nem igaz hogy nem hasznos válasz.
Még az is jó szerintem ha valaki a saját példáját írja le a véleménye mellé.
Nem azért,de mi a fenének vannak néhányan így lepontozva?
Amúgy köztük én is.Csak érdekel...
25/25 anonim válasza:
Ja..és akkor a 40% körülieket kihagytam..
Az utolsó (engem leszámítva) válaszoló se írt semmi rosszat.Akkor minek 40 valamennyi?
Nem akarok bunkó meg kötözködő lenni,de ez így hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!