Apám félrekúr, anyám egész nap sír, én meg nem tudom mi a teendő ilyenkor?
ne foglalj állást!
hagyd, hogy lenyugodjanak a kedélyek, és egymásközt rendezzék le a párkapcsolati problémáikat!
Akkor sem, hiszen nem a te dolgod megoldani.
Ha beleszólsz akkor te leszel a " hibás", rajtad vezetik le a feszültséget, mert egymással beszélnek. ha az egyiknek adsz igazat az a baj, ha a másiknak akkor az.
ha nem foglalsz állást akkor is elő fognak venni, akkor kell annyit mondani, hogy egymásközt játsszák le, ne vonjanak bele, hiszen az ő kapcsolatuk
Igen, maradj pártatlan, beszélgess mindkettőjükkel és azért próbálj stabil életet kialakítani magadnak. Azt csak a végére beszúrnám, mert sok válaszadó/kérdező ír olyat, hogy NEM KOMMUNIKÁLNAK. De igen, a kommunikáció mindig megvan, így ez esetben a szüleid NEM KOMMUNIKÁLNAK VERBÁLISAN, annál inkább NONVERBÁLISAN. Nem kötekedésként írtam ezt le, csupán kissé zavar a KOMMUNIKÁCIÓ szó ezen használata. Remélem nem veszed rossz néven.
Azért mindenképp gondolkodj a saját életedre is.
Minden jót.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!