Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki az ha valaki az 1....

Ciki az ha valaki az 1. pasijával éli le az egész életét?

Figyelt kérdés
2013. júl. 9. 23:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
83%
Miért lenne ciki, ha valaki egyből megtalálja a boldogságot? Én mindig arra vágytam, hogy csak egy szerelmem legyen az életben, de egész életemen át tartson, hát sajnos nem jött össze.
2013. júl. 9. 23:21
 12/25 anonim ***** válasza:
88%
nem ciki, sőt, igazán büszke lehetsz rá:) nagyon ritka manapság ez a dolog:) igazán tisztességes ember vagy, ami érték, amivel kapcsolatban, sose gondold, hogy ciki:)
2013. júl. 9. 23:22
 13/25 anonim ***** válasza:
80%
Inkább irigylésre méltó.Az ciki,hogy itt vagyok 28 évesen 2 gyerekkel és halál boldogtalan vagyok :(
2013. júl. 9. 23:28
 14/25 anonim ***** válasza:
70%

Magyarországon igen.

De mondjuk itt még az is ciki, ha levegőt veszel, azért is lazán belédkötnek, ha éppen olyanjuk van (és általában olyanjuk van), szóval ne aggódj, nem nálad van a probléma, ha cseszegetnének ilyesmivel, ez alapból egy ilyen hely. Az önmagukat tökéletesnek és makulátlannak tartó emberekkel Dunát lehetne itt rekeszteni...

Szerintem szép dolog amúgy, hajrá és sok boldogságot hozzá. :)

2013. júl. 9. 23:41
 15/25 anonim ***** válasza:
88%
Ciki feltenni ezt a kérdést, amúgy nem.
2013. júl. 10. 00:11
 16/25 anonim ***** válasza:
49%

Egyáltalán nem ciki. Bár én hülyeségnek tartom, mert honnan tudhatja az ember, hogy az a tökéletes férfi számára? Az sem jobb, ha később aztán rájön, hogy ez így nem okés, és esetleg előjön benne az is, hogy ki szeretné mással is próbálni.

Hogy említsek egy példát rá: az exbarátommal 15 évesen jöttünk össze, mindkettőnknek első kapcsolata volt. 3 évig jártunk, végig azt mondogatta, hogy ő önszántából nem fog engem eldobni, mert én vagyok a tökéletes nő számára, és biztos, hogy feleségül is vesz majd. Magamban mindig gondoltam, hogy ezt biztos csak azért mondja, mert én vagyok az első csaj az életében, és nem tudja mással milyen, mivel nincs viszonyítási alapja. Tényleg tervezgette az esküvőnket, én pedig az összeköltözést, hiszen jövőre egy egyetemre mentünk volna, így megoldható lett volna. Erre bejelentette, hogy már fél éve csal egy másik lánnyal, utána ki is dobott rögtön. Ennyit arról, hogy én voltam a tökéletes nő, rögtön talált mást, akivel még jobb volt az élet.. :/

18/L

2013. júl. 10. 00:14
 17/25 anonim ***** válasza:
90%

Nem! :)Inkább az a ciki ha valaki 18 éves korára össze feküdt egy fél várossal.

De ha te úgy érzed,hogy ciki ott már gondok vannak.Én augusztusban hozzá megy a páromhoz,aki az első az életemben,és soha fel sem merült bennem,hogy ciki lenne. :)

6 éve vagyunk együtt.

2013. júl. 10. 00:27
 18/25 anonim ***** válasza:
67%
nehezen hihető, hogy elsőre megtalálod a legjobban hozzád illő párt, főleg ha az a kapcsolat a tizenéves korban kezdődik.
2013. júl. 10. 01:02
 19/25 anonim ***** válasza:
Hát én az 1.-höz mentem hozzá, 12 év múlva már nagyon úgy gondoltam, hogy borzasztóan naiv és buta voltam, hogy azt hittem, nem találok majd nála jobbat. Szóval 40 évesen már cikinek érzem a 20 éves önmagamat emiatt.
2013. júl. 10. 05:55
 20/25 anonim ***** válasza:
49%

mi 6 éve vagyunk együtt, most vagyok 23, a párom 24.

Jövő hónapban terjuk az eljegyzésünket:D

2013. júl. 10. 07:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!