Ti hogyan gazdálkodtok, tartjátok el a gyerekeiteket minimálbérből?
Mivel az egy főre jutó jövedelmetek 35 ezer, nincs olyan egyetem, amelyik erre nem adna szociális ösztöndíjat + még ott van a Bursa-ösztöndíj is, amit az önkormányzatnál lehet megpályázni.
Egyetem mellett pedig lehet dolgozni, jogi-orvosi egyetem mellett is megteszik a hallgatók.
Le leszek pontozva, meg viszonylag könnyen is beszélek de így elkezdeni egy fizetős szakot főleg diákhitelből nagy felelőtlenség volt.
A lány menjen át levelezőre és az mellett majd tud dolgozni.
1. Kiválóan gazdálkodunk.
2. Nincsenek gyerekeink.
3. Nem minimálbéren élünk.
És már nagyon unjunk a kéregető, manipulatív embereket.
Nem minden szakot lehet levelezőn végezni, és aki nem teheti meg, hogy kifizesse a tandíjat, vagy nem tud a néhol irreálisan magas ponthatároknak megfelelni, az ne is tanuljon? Én is így voltam vele, inkább a tanulást választottam és nagyon örülök, mert jó munkahelyem lesz...
Megoldás a diákmunka, más nem nagyon van, esetleg ha nagyon jól tanulna, lehet átvennék államira, így már ösztöndíjat is kapna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!