Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan "csesszek" ki anyósommal?

Hogyan "csesszek" ki anyósommal?

Figyelt kérdés

Szerintetek mi esik valakinek rosszabbul, ha teljesen közömbös vagy vele és felé se nézel vagy ha alkalom adódik akkor kipakolsz neki, ami persze nem valószínű, hogy mostanság lesz.

3 hónapja nem beszélünk, mert apósommal összevesztem a férjemet védtem meg, (aki neki csak a mostohaapja)persze azóta is én vagyok mindenki szerint a dög. Após persze ferdített azon amit mondtam és még költött hozzá nem is keveset. Van egy kislányunk 2 éves, akit eddig le se sz.rtak, most bezzeg veszegetnek neki minden félét.

Második babánkat várom, 7 hónapos vagyok, karácsony körül fogok szülni. Ők nem akarják ezt a babát, és éreztetik is, egyszer nem kérdeztek semmit minden rendben van-e stb..., és velem sokat szemétkedtek.

Férjem végső soron nekem ad igazat, de ő soha nem fog konfrontálódni, nem az a típus, hiába mondom neki szépen, csúnyán. Heti egyszer elviszi a lányt, akkor úgy csinálnak mintha szuperek lennének, de közben semmit nem tesznek érte. (kamuzik is, csak én tudom az igazságot).

MIt tehetnék amivel fájdalmat okozhatnék, csak úgy finoman nőiesen?

2009. okt. 17. 11:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez jutott nekem is. Nagyon jó tanács, a hűvös távolságtartás. Intelligensebb vagy? Mehetnek a beszólások, ha jót tesz a lelkednek. Én szoktam, ha jól esik. Inkább rajtuk töltöm ki a jogos haragom, mint más családtagokon. De jó lenne haragban lenni, istenem. Csak a férjem miatt viszem hozzájuk a babát. A férjem miatt vágok semleges pofát a dolgokhoz. Alkoholisták, buták, kihasználósok; igaziból rájuk sem nézek, ha náluk vagyok. Félek, egyszer borul a bili és mindent kipakolok. bocsánat, nagyon nehéz ez.
2009. okt. 17. 14:32
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem könnyű elviselni az ilyen anyóst,ebben eggyet értünk.

Nekem is ilyen jutott, és én sem bírtam sokáig türni.Aztán a férjem leállította a "kedves mamát",miután késsel jött felém.Addig nem szállt szembe az anyjával,de azóta nem engedi a lányunk közelébe,ami igazán bosszantja az öreglányt. Szó szerint eltiltotta töle!

Persze nálatok nem ilyen rossz a helyzet.Én is azt lessem mikor hol tudok az öreglány alá tenni.

Szerencsére nem sok ésszel áldotta meg az isten a banyát, ezért mindig a saját dugályába dől!!

Légy türelemmel, belefut a saját csapdájába,előbb vagy utóbb,de igy lesz!!

Addig pedig csak mosolyogj rajta,ez mindennél rosszab, ha az arcába mosolyogsz és ő nem tudja, hogy min is nevetsz,rajta vagy valami máson?!!

Kitartás,szurkolokneked!!

Nem gondolom,hogy azért mert idősebbek nekik mindent szabad és köteles az ember lánya eltürni amit a kedvük diktál.

Ez a véleményem az elviselhetettlen anyósokról!!!

2009. okt. 17. 18:09
 13/15 anonim ***** válasza:
En a huvos tavolsagtartast javaslom, unokakat annyira ritkan, amilyen ritkan csak lehet ( a gyerekek nincsenek amugy sem oda az olyan emberekert, aki az anyjukat bantja). Orulj ha nem latod oket. Ha mindenkeppen menned kell, legyel a legmesszebbmenokig udvarias mint egy spanyol infans ( koszonom szepen nem kerek...etc.) Ehhez jarulhat nehany gunyos mosoly, csak amugy lenezosen. Szavakkal ne tamadj, nem eri meg, hogy te min mosolyogsz, az meg a te maganugyed. A nyilt konfrontaciot keruld. Kezeld oket teljesen idegenkent.
2009. okt. 17. 23:14
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, sajnos csak most jutottam gép elé. hogy reagálni is tudjak.

A veszekedés óta (ami nem is volt igazi veszekedés, csak beszólás a részemről, amit ők nem TŰRNEK!) a lányomnak állandóan vásárolgat és heti egyszer látni akarja, de majd valahogy csökkentem a találkozásokat. Rám nem kíváncsiak, és igen intelligensebb vagyok náluk, a szüleimtől tanultam, de már nem bírtam az állandó hallgatást és "meghunyászkodást".

A gyerek szereti őket, ezért sem tiltom el, de azt nem tartom jónak, hogy különféle ajándékokkal halmozzák el, csak azért, hogy ők legyenek a szuperek, közben meg gerinctelenkednek Velünk, a férjem meg, mint egy birka hagyja.Ő náluk dolgozik, ezért sem mer kiállni.

Azt hiszem a hideg távolságtartás marad a megoldás.

A kisbabát nem fogom oda cipelni hozzájuk, és őt a férjem sem viheti majd el csak úgy, akár tetszik akár nem.

Tudomást sem akarnak venni róla, eztán sem kell vele foglalkozni, és ha őt nem akarják látni akkor meg már majd a nagyobbat sem engedem, mert ugye nem tehet különbséget a 2 gyerek között!

2009. okt. 19. 10:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Fizesd be egy utazásra:PL Oszlóba(xd)
2009. okt. 21. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!