Hogyan "csesszek" ki anyósommal?
Szerintetek mi esik valakinek rosszabbul, ha teljesen közömbös vagy vele és felé se nézel vagy ha alkalom adódik akkor kipakolsz neki, ami persze nem valószínű, hogy mostanság lesz.
3 hónapja nem beszélünk, mert apósommal összevesztem a férjemet védtem meg, (aki neki csak a mostohaapja)persze azóta is én vagyok mindenki szerint a dög. Após persze ferdített azon amit mondtam és még költött hozzá nem is keveset. Van egy kislányunk 2 éves, akit eddig le se sz.rtak, most bezzeg veszegetnek neki minden félét.
Második babánkat várom, 7 hónapos vagyok, karácsony körül fogok szülni. Ők nem akarják ezt a babát, és éreztetik is, egyszer nem kérdeztek semmit minden rendben van-e stb..., és velem sokat szemétkedtek.
Férjem végső soron nekem ad igazat, de ő soha nem fog konfrontálódni, nem az a típus, hiába mondom neki szépen, csúnyán. Heti egyszer elviszi a lányt, akkor úgy csinálnak mintha szuperek lennének, de közben semmit nem tesznek érte. (kamuzik is, csak én tudom az igazságot).
MIt tehetnék amivel fájdalmat okozhatnék, csak úgy finoman nőiesen?
Az lenne a legnagyobb fájdalom,ha különbbé válnál ,mint ő.
(Ne kiabálj senkivel,a férjed felnőtt,védje meg magát.Nyugodtan beszélj velük,légy kedves,ha veszekedni szeretnének,mondd meg nekik,Te nem azért jöttél,hanem azért ,hogy láthassák az unokáikat)
Szerintem vagdosd fel a selyemharisnyáit miszlikre, és a virágjai földjére locsolj ecetet, míg nem figyel. A fotóira( az ő albumában) rajzolj hitlerbajuszt!
A falára kívül, utcafronton fújd rá spryvel, hogy B. U. Z .I. ANYÓS!
Hát tudod, én erre csak azt tudom javasolni: Okos enged... én ezt oviban hallottam először és jó pár évnek el kellett telnie ahhoz, hogy teljesen igazat adjak a mondásnak. Az, ha átveszel hozzád nem méltó szokásokat, csak magadat alacsonyítod le. Ami még fontosabb: a mostani érzelmeidet érzi a baba is, nagyon közel van hozzád, most a legközelebb. Szeretnéd, ha már most megtanulná, milyen érzés a bosszú? Mert amit mondasz, az végső soron az, a kérdésed, hogy hogyan bosszuld meg azt, ahogy veled bánnak. A legjobb, amit tehetsz, hogy nem törődsz vele. Éld a saját életedet a tőled telhető legjobban. Kerüld a negatív érzelmeket kiváltó dolgokat, főleg azokat, amik belőled indulnak ki, ne keserítsd vele magatokat. Ha úgy érzed, gyűlik a torkodban a méreg, egyszerűen engedd el, mondd ki, amit érzel és engedd el az érzést. Becsüld többre magad! Ha valakinek megbocsátasz, magadat is véded. Ha valakinek megbocsátasz, nem kell megbocsátanod azt is, amit tett, de ne rágódj rajta tovább. Ami történt, az megtörtént, visszacsinálni nem lehet, valószínűleg nem is számíthatsz bocsánat kérésre, így felesleges ezzel terhelned magad. Ha csak feltétlen az a két dolog játszik nálad, amit fent írtál, talán az a jobbik, ha átnézel az egészen, de tedd ezt úgy, hogy ne érezz már haragot, lebecsülést, bosszúvágyat. Egyszerűen hagyd a csudába!
Élj a gyerekeidnek, a férjednek, tegyél meg mindent értük, szeressétek egymást, ami a csövön csak kifér és ne engedjétek, hogy kívülről ezt bármi megrontsa.
Boldog babavárást, nektek lesz a legszebb karácsonyi ajándékotok! :)
Szia
Nálunk is én voltam a rossz mert a fiára szemet vetettem ,majd terhes is lettem ,nagyon nehéz volt ,de úgy tettem mintha a világ legjobb anyósa lenne, mindenkinek dicsértem stb a célját nem érte el mert mindenki őt tartotta rossznak amiért engem szid ,miközben én össze vissza dicsérem.Aztán egyszer csak megjelent a kedvenc sütimmel az ajtóba, bocsánatot kért a sok rosszért és azóta tényleg a legjobb anyós lett.
Az én anyósomék is hasonlóak.Aljas gerinctelen embereknek tartom őket.Ármánykodnak áskálódnak állandóan,de még sosem merték a szemembe mondani ami nem tetszik.Mi egyszer kiborítottuk a bilit,volt is harag belőle de nem érdekelt.Addig voltam nyugodtan amíg haragudtak és nem találkoztunk.Aztán meggondolták magukat egy év után,hogy mégis csak akarnak kapcsolatot tartani velünk.Én 1 évben 2-3 alkalommal megyek át hozzájuk a gyerekekkel,de a férjem sűrűbben látogatja őket.Azt nem akarom,hogy Ő se tartson kapcsolatot velük.Viszont tudja hol a helye,és ezt el is várom.Ő mindig kitartott a családja mellett,és ha muszáj konfrontálódik velük vagy bárki mással értünk.
Én sem hagynám,hogy az anyám bele avatkozzon az életünkbe.Ezt mindig annak a dolga rendbe rakni akinek a szüleiről szó van.Én nem hagynám,hogy az anyám a férjemet támadja bármilyen módon,és Ő sem hagyja.Így,hogy e felől nincsenek kétségeik nem is mernek a férjemnek mondani rám semmi rosszat.Ez nálatok is a férjed dolga KÖTELESSÉGE lenne,hogy megvédje a családját.Te ne akarj kicseszni vele,próbáld kivonni magad az életükből.Viszont,én a gyerekeimet nem hagynám,nem engedném ilyen emberekhez vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!