Gyereket "másnak"?

Figyelt kérdés
Élettársammal 2 éve vagyunk együtt. Ő 28 én 30. Már a kapcsolat elején megbeszéltem vele: én nem akarok 1xűen gyereket , és kész.Elfogadta. Most meg állandóan ezzel nyaggat, meg fenyegetődzik, ha nem szülök neki, elhagy. Mostmár ott tartok, hogy én csomagolok össze neki. Ebbe a világba minek gyerek? és én még élni szeretnék! Utazni, jókat bulizni. De egyébként minden másban tökéletes partner, szeretem. Szüljek NEKI , hátha ez megoldás?
2009. okt. 17. 08:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha te nem akarsz szülni, miért szülnél?? Csak a gyerek inná meg a levét meg persze ti ketten. Sajnos az van, hogyha két ember célja sokban eltér, hagyni kell mindkettőt kibontakozni. Nem vagy egyedül, sokan válnak hasonló okból.
2009. okt. 17. 09:34
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ti nem tartoztok össze, mert az egyik legfontosabb kérdésben - gyerek - teljesen mást akartok, és ez nagyon rossz, később is lehetnek problémák. Általában nem a pasik azok, akik nagyon akarnak gyereket, hanem inkább a nők szokták akarni, de örülni kéne, hogy van olyan pasi, aki ilyen lelkes gyerek ügyben. Ettől függetlenül, ha nem akarsz, ne szülj, de akkor engedd el a párodat, hogy megtalálja azt a nőt, akivel egyet akarnak és te is találj egy olyan pasit, aki ugyanúgy nem akar gyereket, mint te.
2009. okt. 17. 09:41
 13/22 anonim ***** válasza:
66%

Fura, ha ennyi idősen egy nő így gondolkodik! :-S

Nem vagy már fiatal, igazából már a "kozmózgatás" sem neked való...Neked mi az életed értelme? Kirándulni? Inni? Táncikálni?

Ha te nem akarsz gyereket, pakolj össze neki és engedd el, hidd el, találni fog olyat, akivel boldogan egy CSALÁD lesznek.

Ebbe a világba? Nézz körül magad körül! Hány család nevel egy vagy több gyereket, ha szegényesen is, de boldogan! Lehet, hogy a te párof is erre vágyik. Ne korlátozd, ne cseszd el az életét!

Bulizni és utazgatni van pénzed, gyereket nevelni nincs? Szánalmas... :S

2009. okt. 17. 10:22
 14/22 anonim ***** válasza:
71%
08:42-nek igaza van! 30 évesen elkell gondolkozni családon stb... ez nem törvényszerü de ha meg nem akkor "KIFUTOL AZ IDŐBŐL" nem kellesz senkinek stb... (ismerek ilyeneket válogattak most meg már nem kellenek senkienk) ha annyira jó a kapcsolat én nem hagynám... miért is nem akarsz gyereket Neki, ha tényleg szereted? Aki olyan szerelmes az vágyik gyerekre közösen... lehet Ö is azért szeretne gyereket Tőled mert szeret beszéld meg Vele... de nem csodálom, hogy elhagyna ha nem szülnél neki! 28 ÉVES! Igaza van!
2009. okt. 17. 10:24
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne szülj senkinek, ha Te nem akarod! Viszont tőle pedig nem várhatod, hogy beletörődjön abba, gyerek nélkül kell melletted leélnie az életét. Ha ekkora az ellentét, szakítsatok, mert vagy később valamelyikőtöknek meg kell alkudnia vagy később fog gallyra menni a kapcsolat. Ha úgy érzed, átmeneti állapot, hogy nem akarsz szülni, akkor lehet még várnotok. Persze amit anno mondott, hogy elfogadta, hogy nem akarsz gyereket, az vagy nem volt igazság vagy maga sem tudta felmérni, mi lesz később. Te tisztességesen álltál hozzá.
2009. okt. 17. 11:18
 16/22 anonim ***** válasza:
88%

addig nem szabad szülni, ameddig mindketten úgy nem érzitek, hogy itt az ideje.

A legnagyobb felelősség úgyis rajtad lenne, mert te vagy az anyja és ameddig nem érzed késznek meged ne szülj, mert annyk csak a gyerek látná kárát.

Ahelyett, hogy ezen veszekedtek inkább pihentessétek a témát egy darabig. Senki nem akarna gyereket, ha a másik bele akarná kényszríteni.

Ha nem nyomásként élnéd meg ezt az egészet lehet, hogy még kedvet is kapnál hozzá.

2009. okt. 17. 11:32
 17/22 anonim ***** válasza:
40%

Szia. Ne szülj, ha nem akarsz. És ne hallgass a sok nyálas "ó, majd megbánod, milyen nagy csoda" meg ilyenekre. (Nem a kérdésedre keresnek választ, hanem azon vannak fönnakadva, hogy úristen, te nem akarsz szülni.)

Tedd azt, amit szeretnél, nem kell mindenkinek törvényszerűen reprodukálnia magát. És egyáltalán nem vagy szánalmas. Az a szánalmas, aki rájött, hogy semmiben sem jó az életben, hát akkor majd kipottyant néhány gyereket, azt jól van, már tett valamit.

Sajnos kevés olyan nő van, aki jó anya is. Nézz körül a világban, nem lenne ennyi hülye felnőtt, ha nem nevelték volna őket félre.

És ne érdekeljenek a társadalmi elvárások. Ha úgy van kedved, bulizz 60 éves korodig vagy tovább. A te életed, és senkinek nincs joga beleszólni vagy leszólni.

2009. okt. 17. 11:36
 18/22 anonim ***** válasza:
74%
11:36 - Viszont a párjának meg joga van gyerekhez, ha szeretne, tehát önző dolog lenne maga mellett tartani.
2009. okt. 17. 11:38
 19/22 anonim ***** válasza:
52%

1. Provokatív kamukérdés. Ha így van, kellemes szórakozást!

2. "Élettársnak" ne szülj gyereket. Amíg nem tartod az iletőt az életed párjának, csak egy lecserélhető - és lecserélendő - tárgynak az életedben, addig nem érdemes, mert mindenkinek csak rossz lesz.

3. Ha ki akarod rúgni, mert fenyeget, akkor rúgd ki. Egy gonddal kevesebb. Neki lesz majd más nőtől gyereke, neked meg nem fáj majd a fejed a gyerektémától.

4. 20 év múlva nagyon fogod sajnálni, hogy nem szültél gyereket "ebbe a világba". Ilyenkor mondom azt, hogy bár a szüleid is így gondolkodtak volna...

5. Köszönöm, hogy a kis piros kézre kattintottál! :P

2009. okt. 17. 11:47
 20/22 anonim ***** válasza:
95%
én nem hinném,hogy kamu.Nekem is van 30-as barátnőm,aki a sokadikat fogyassza,mert továbbállnak a barátai "családot alapítani".Majd egyszer biztos talál valakit,akinek nem fontos a gyerek.Viszont nem ámítja őket,hogy majd ekkor-akkor.Kategórikusan kijelentette,hogy ő nem szül.Biztos vagyok benne,hogy nem lenne boldog,ha "szülnie kellene" egy babát.
2009. okt. 17. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!