Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Engem szeret másnak csinál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem szeret másnak csinál gyereket?

Figyelt kérdés

Lassan 3 éve van egy barátom.. Neki már van egy gyereke.. én ezt tudtam tisztába voltam vele... a nő akitől a gyerek van vele lakik.. de tudta hogy mi együtt voltunk...és nem zavarta ....jóba is voltam vele aránylag... a nő mondta is nekem hogy köztük már nincs semmi csak nincs hova mennie és amig nem találnak megoldást azért az utcára csak nem rakhatja ki. meg persze a gyereket se lehet a hid alá küldeni... minden tökéletesnek bizonyult köztünk..főleg igy hogy nem egy titkos kapcsolatrol van szo... de most tudtam meg nem olyan régen...a boltban hogy ujra terhes a nő.... sőtt max egy hét és szülni fog.... beszéltem a barátommal és ő azt mondta megtudja magyarázni hogy miért volt erre szükség... és hogy szeret... és hogy azért nem mondta el mert nem akart emgbántani... mert tudta hogy ez engem roszul fog érinteni....mit tegyek most? és teljesen összetörtem? erre magyarázatot adni? nem tudom... segítsetek... nem látok logikát ebben....

Szerető voltam és a nő is hazudott volna nekem ? Vagy az elején tényyleg nem volt kapcsolat köztük? csak közben kibékülhettek? És nekem nem szoltak rola? Hogy történhetett ez? nem értek semmit.. csak azt hogy szeretem. nagyon..és rettenetesen összetörtem...

2010. jan. 1. 20:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

te jó Isten.........erre nincs magyarázat azt hiszem.....ha csak nem a szentlélek járt itt már megint.....

De ..dobd a fenébe keress másikat..De komolyan.Nincs mást tenni.

2010. jan. 1. 20:29
 2/11 anonim ***** válasza:
mi volt rá a magyarázata?
2010. jan. 1. 20:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Dobd a fenébe, nehogymár megalázkodj előtte.
2010. jan. 1. 20:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Te soha nem leszel más csak szerető! Nem kell így megalázkodni szerintem a férfi előtt,nem érdemli meg!
2010. jan. 1. 20:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Még nem magyarázta meg... mert ahhoz találkoznunk kéne...személesen szeretném hallani... én pedig még nem voltam rá készen hogy találkozzak vele...nekem ezek után ehhez egy kis idő kell...de én is kiváncsian várom a magyarázatot...
2010. jan. 1. 20:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezek után még személyes találkozót akarsz? Ott a bizonyíték, hogy keményen átveretek. Ezen nincs mit megmagyarázni!!!!!!!!!

Hiszen lesz egy újabb gyerekük! Felejtsd el. És ha lehet kerüld az ilyen kapcsolatokat legközelebb. Sajnállak. Bocsi, hogy keményen fogalmaztam, de tényleg ezen nincs mit megbeszélni.

De neked kell dönteni, hogy még ezek után is hagyod, hogy megalázzon a "magyarázatával"

2010. jan. 1. 20:44
 7/11 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés nem kamu....ez egy megtörtént eset....sajnos..... lehet idiota vagyok... de ha te lennél ebbe a helyzetbe... máshogy élnéd át:S éreznéd :S
2010. jan. 1. 20:55
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Megismerkedtem társkereső hirdetés útján egy pasassal. Beszélgettünk, talizgattunk párszor, egész normális volt és helyes is. Mindjárt közös témánk is lett - egyszóval tök jól indult az egész. Aztán egyszer csak "kibökte", egyik kolléganőjénél lakik, de higgyem el, nincs köztük semmiféle szorosabb kapcsolat, csak "lakótársak"... Na, ezt a mesécskét beadhatja esti mesének a tévében, de én nem hittem el és ezzel "finish" lett az egész szépen kezdődő "alig-kapcsolatból"...
2010. jan. 1. 21:02
 9/11 A kérdező kommentje:
Még ha csak ő mondta volna hogy nincs semmi köztük... de még akivel lakott ő is azt mondta nekem... és voltam náluk töbször is... ha egy helyen voltunk mind a hárman engem ölelt engem csokolt...és a nőt láthatóan tényleg hidegen hagyta.. ezek után hogy is merülhetett fel bennem hogy ez bekövetkezhet:S
2010. jan. 1. 21:16
 10/11 anonim ***** válasza:
56%
Ez biztos csak valami vicc, hogy ennyire naív legyen valaki.
2010. jan. 1. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!