Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Engem szeret másnak csinál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem szeret másnak csinál gyereket?

Figyelt kérdés

Lassan 3 éve van egy barátom.. Neki már van egy gyereke.. én ezt tudtam tisztába voltam vele... a nő akitől a gyerek van vele lakik.. de tudta hogy mi együtt voltunk...és nem zavarta ....jóba is voltam vele aránylag... a nő mondta is nekem hogy köztük már nincs semmi csak nincs hova mennie és amig nem találnak megoldást azért az utcára csak nem rakhatja ki. meg persze a gyereket se lehet a hid alá küldeni... minden tökéletesnek bizonyult köztünk..főleg igy hogy nem egy titkos kapcsolatrol van szo... de most tudtam meg nem olyan régen...a boltban hogy ujra terhes a nő.... sőtt max egy hét és szülni fog.... beszéltem a barátommal és ő azt mondta megtudja magyarázni hogy miért volt erre szükség... és hogy szeret... és hogy azért nem mondta el mert nem akart emgbántani... mert tudta hogy ez engem roszul fog érinteni....mit tegyek most? és teljesen összetörtem? erre magyarázatot adni? nem tudom... segítsetek... nem látok logikát ebben....

Szerető voltam és a nő is hazudott volna nekem ? Vagy az elején tényyleg nem volt kapcsolat köztük? csak közben kibékülhettek? És nekem nem szoltak rola? Hogy történhetett ez? nem értek semmit.. csak azt hogy szeretem. nagyon..és rettenetesen összetörtem...

2010. jan. 1. 20:26
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ez nem vicc ...ez a valóság.....
2010. jan. 2. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!