Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másnak sem tetszik, ha száján...

Másnak sem tetszik, ha száján puszilják meg a gyereket?

Figyelt kérdés
10 hós a kisfiam, de sosem pusziltam meg a száját se én, se a férjem. Nekem ez olyan fura, kissé szexuális az egész. De látom sok szülő így is megpuszilja a gyerekét. A szüleimre már többszőr rászóltam, hogy ne így puszilják meg a babánkat, mert nekünk ez nem teszik. Mi erről a véleményetek?
2011. ápr. 28. 22:21
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
84%
Ha néha néha megtörténik (mármint velünk, szülőkkel és gyerekkel) azzal nincs semmi bajom. Az már nem tetszik, ha valaki csak és így puszilgatja a gyerekét. Egyébként mi sem vagyunk szájrapuszisok, viszont a 2,5 éves kislányomtól, ha kérek egy puszit, rögtön szájoncuppant engem, nem várja meg, hogy az arcom odafordítsam :) Persze amúgy oda cuppant, ahol éppen ér, nem foglalkozik vele, de azért igyekszem az arcom tartani neki, és én is az arcát puszilgatom, meg a haját.
2011. ápr. 28. 22:25
 2/28 anonim ***** válasza:
60%

Kisfiam van, és imádom, de én is úgy gondolom, hogy ezt az intimitást meghagyom a jövendőbelijének!

Nekem is nagyon furi, én is csak a férjemet puszilom szájon, teljesen egyetértek veled!

2011. ápr. 28. 22:26
 3/28 anonim ***** válasza:
44%

teljesen egyet értek

én sem szeretem ezt a fajta gyerek szülö puszit

2011. ápr. 28. 22:26
 4/28 anonim ***** válasza:
53%
Mi se puszilgatjuk 9 hónapos kislányunkat szájon.
2011. ápr. 28. 22:31
 5/28 anonim ***** válasza:
26%
Gusztustalan, egészségügyi szempontból sem jó.
2011. ápr. 28. 22:33
 6/28 anonim ***** válasza:
75%

Max az nem tetszene, ha az en gyermekemet puszilnak mostanaban szajon (nem masik kisgyerek, hanem egyeb felnott).

Az valoban nem tetszene.

De hogy mas gyereket puszilnak-e a szulei, vagy sem az engem oszinten nem erdekel. Az o dolguk.

A velemenyem az, hogy ha neked nem tetszik, akkor a sajat gyereked miatt a sajat szuleidre jogod van raszolni, mas szulot viszont nagyon maximum halkan van jogod velemenyezni, ha szajon puszilja a gyereket.

2011. ápr. 28. 23:04
 7/28 anonim ***** válasza:
22%

Gusztustalannak tartom. Soha nem csinálnám. Volt már úgy hogy véletlenül úgy sikerült, mert épp fordultam mikor puszilt, de 3 év alatt talán 2szer.

Anyósomék kezdték el egy időben, de hamar leállítottam őket. Ráadásul még bagóznak is. Undorító volt.

2011. ápr. 28. 23:11
 8/28 anonim ***** válasza:
36%
Nekem nagyon taszító. És ami kis korban működik felnőtt korban is fog, vagyis amikor 20 éves lesz a gyerek anyut-aput akkor is szájon puszilja. Sose csinálnám ezt, nálunk ez sehol sem szokás, hála az égnek a férjem családjánál sem.
2011. ápr. 28. 23:23
 9/28 anonim ***** válasza:
29%
Én sem szeretem egyáltalán !
2011. ápr. 28. 23:25
 10/28 anonim ***** válasza:
47%

Nahát, meglepődtem a válaszokon, hogy mindenki, ennyire egy véleményen van..

Be vallom nőiesen, hogy én szoktam a kisfiamat a száján megpuszilni!Másnak nem engedem, csak Én!

Nem is gondoltam volna, hogy valaki ezt udorítónak, vagy gusztustalannak tudja tartani!:O

2011. ápr. 28. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!