Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másnak sem tetszik, ha száján...

Másnak sem tetszik, ha száján puszilják meg a gyereket?

Figyelt kérdés
10 hós a kisfiam, de sosem pusziltam meg a száját se én, se a férjem. Nekem ez olyan fura, kissé szexuális az egész. De látom sok szülő így is megpuszilja a gyerekét. A szüleimre már többszőr rászóltam, hogy ne így puszilják meg a babánkat, mert nekünk ez nem teszik. Mi erről a véleményetek?
2011. ápr. 28. 22:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
65%

Mindenkinek más fér az értékrendjébe. Itt már megint előkerült pár válasszal fentebb a három évesnek cici...

ez hogy jön megint ide?

Van, aki meg nem meztelenkedik 10 éves gyereke előtt, nem fürdik soha együtt a pici babájával, nem alszik együtt a gyerekével.

Én évekig szoptattam, szájra is adok puszit a gyerekemnek, és SEMMIVEL nem vagyok rosszabb annál, aki szerint ez undorító:))

2011. ápr. 29. 12:24
 22/28 anonim ***** válasza:
66%

12:24nek

12:17 vagyok

Én nem azt mondtam, hogy undurító, csak nekem ez nem fér bele. Nekem ugyanaz a kategória, mert ismerőseim között, a hosszan szoptató anyukák puszilják szájon gyermekiket. Nálunk együtt fürdés sincs. Lehet, hogy prűd vagyok, de én nem bújok kádba a gyermekemmel, nem puszilom szájon, és nem szoptatok 3 éves korig. De akinél ez működik, azokat tiszteletben tartom, hiszen valahol felül tudnak emelkedni a testiségeken.

Viszont a nemiszerv puszilgatástól még mindig kiráz a hideg.

2011. ápr. 29. 12:41
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavar, de a mi családunkban ez sosem volt szokás. Mondjuk annak nem örülnék, ha valaki más így puszilgatná a gyereket, szerintem ez ott, ahol szokás, ott is csak a szülők csinálják, nem mások.

Sokan mondják, hogy ez ilyen "Amerika-majmolás", de ezzel nem értek egyet, régen Magyarországon is szokás volt itt-ott, pl. az ötvenes években is, meg gondolom annál régebben is. Valószínűleg akkor ment ki a "divatból", amikor már nem számított akkora illetlenségnek, ha egy fiatal pár nyilvánosan így puszilja meg egymást; merthogy ezt azért tényleg nagyon nem illett egy jó ötven-hatvan évvel ezelőtt mások szeme láttára csinálni. Most viszont senki nem botránkozik meg rajta, ha egy fiatal pár így köszönti egymást mondjuk az utcán, viszont ezáltal mindenki ilyen kapcsolathoz köti a szájra puszit. Ettől még simán lehetnek olyan családok, ahol ez nem csak szerelmet kifejező puszi, hanem megmaradt a nagyon közeli hozzátartozóknak kijáró puszinak.

2011. ápr. 29. 13:43
 24/28 anonim ***** válasza:
68%

ma 12:17

Az derült ki a szövegemből, hogy én puszilgatom a nemi szervét a gyereknek?

Neked szövegértési problémáid vannak.

(De azt bírom, fel se fogod, amit olvasol, csak rögtön támadsz, osztod az észt...)

HALLOTTAM, és tudok olyat, aki a fütyijét megpuszilja a kisfiának. Egyáltalán nem értek ezzel egyet, én nem csinálnám, és nincs is (még) gyerekem.

2011. ápr. 29. 14:25
 25/28 anonim ***** válasza:
45%
Amúgy meg miért ne szoptathatna 3 éves gyereket az anyja, ha van még teje...? És a gyereket is megnyugtatja. Ebben semmi kivetni valót nem látok.
2011. ápr. 29. 14:28
 26/28 anonim ***** válasza:
77%

Sexuális töltet egy szájra pusziban??????????????Atya világ... :O

Én nekem soha nem jutott eszembe, hogy sexuális töltet lenne benne!!!

És az egyik előző válaszolóval 1et értek!

Ennyi erővel a pelusozás is az lenne, amikor a kisfiam kukiját megtörlöm...

2011. ápr. 29. 23:10
 27/28 anonim ***** válasza:

Megfejtettem.

Az igaz lehet, hogy sok gyerek a szájra adja a puszit. Nomármost ugye rengeteg mindent meg kell tanítanunk a gyermekeinknek, többek közt ezt is, hogy másokkal ez nem szokás. Oké van aki ezt szereti otthon az legyen más.

A gyerekek szerintem azért csinálják, mert ők a szájukkal adják, és gondolják a szájra kell adni. Nem logikus ha belegondolunk ? Arról nem is beszélve, ha esetleg látják a szülőket, hogy úgy csinálják. Amúgy biztos jól tud esni binyos korig el is megy családon belül itt ott biztos, azért én sexuálisnak nem mondanám. Mindenesetre mi sem csináljuk. A gyerekek próbálták, de nem való, és ami nem való, azt minél előbb leszoktatni könyebb, és érthetőbb a gyerek számára szerintem, mint egyszercsak később azt mondom, mikor pedig csak nézne, hogy most akkor már miért nem lehet. Következetességből magyarul. Mi.

2011. ápr. 30. 00:23
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
Engem kiskoromban is erre neveltek, hogy majd a szerelmemmel csinálhatok ilyet, szóval ez belém van "építve", hogy ez csak a partneremnek van fenntartva, nem is tudnám szájon puszilni a gyerekem.
2011. ápr. 30. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!