Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másnak sem tetszik, ha száján...

Másnak sem tetszik, ha száján puszilják meg a gyereket?

Figyelt kérdés
10 hós a kisfiam, de sosem pusziltam meg a száját se én, se a férjem. Nekem ez olyan fura, kissé szexuális az egész. De látom sok szülő így is megpuszilja a gyerekét. A szüleimre már többszőr rászóltam, hogy ne így puszilják meg a babánkat, mert nekünk ez nem teszik. Mi erről a véleményetek?
2011. ápr. 28. 22:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
30%
Nahát, mennyien vagyunk egy véleményen! :o) Én sem szeretem, ha a lányomat szájon puszilják!
2011. ápr. 29. 07:05
 12/28 anonim ***** válasza:
0%

Szájrapuszi szerintem csak szexuális partnernek illő, végül is csak 2 nyelv választja el a csókolózástól :)

Számomra is visszataszító, de mindenki azt csinál, amit akar, és ez legyen a legnagyobb problémánk az életben, ok? :)

2011. ápr. 29. 07:22
 13/28 anonim ***** válasza:
49%

Hát most én is meglepődtem, ugyanis nekem sincs semmi taszító benne, persze csak apának és nekem lehet. Nekem meg sem fordult a fejemben szexuális töltet. Nekem kifejezetten jól tud esni egy jó kis cuppanós puszi, olyan aranyos a kislányom mikor adja. Persze ehhez hozzá tartozik, hogy kiskoromban én is szájra puszit adtam, aztán kinőttem pár évesen az egészet, és azt is gondolom még, hogy egy kicsiny (nincs még 2 éves)gyermek szájra puszija, ha számotokra taszító és gusztustalan, hát szerintem veletek valami baj van, hisz ő a világon nem gondol mögé semmi mást, csak egy fini kis puszit. Ennyi erővel, a pelenkázás, vagy a fürdetéskori alvázmosás is lehetne gusztustalan vagy szexuális töltetű.

Persze másnak nem engedném, úgy már lehet nekem is mást jelentene az egész, na meg a bacik, de pl apukámat is volt hogy szájon cuppantotta a kicsi....hát igazán nem értem mi ebben a taszító! Ráadásul egy tized másodperc az egész....

2011. ápr. 29. 08:04
 14/28 anonim ***** válasza:
83%
Én sem szoktam szájon puszilgatni a gyerekeket, annál meglepőbb, amikor ők teszik ezt. Az én környezetemben 10 gyerekből 6 biztos, hogy szájra adja a puszit, még a nagyobbak is (5-6 éves).
2011. ápr. 29. 08:05
 15/28 anonim ***** válasza:
25%

Volt egy osztálytársam, pár éve látogattam meg. 20 éves volt akkor - és iszonyatosan megdöbbentem, hogy mind az apja, mind az anyja szájon puszilja a 20 éves(!!!) fiukat.

Ha másért nem, hát ezért nem hagynám a gyerekemnek (csak ha véletlen).

2011. ápr. 29. 08:55
 16/28 anonim ***** válasza:
58%
Semmi szexuális töltetet nem látok benne, ez eszembe sem jut, sőt még undorítónak sem találom:) Imádom puszilgatni azt a szép száját a kisfiamnak:) Úgy is hívom néha, hogy "szép szájú", "cseresznye-szájú":)A saját gyerekemnél nem látok ebben semmi visszataszítót!
2011. ápr. 29. 09:24
 17/28 anonim ***** válasza:
30%
Én sem látok ebben szexuális töltetet (szerintem beteges, ha valaki ezt látja benne). Van, aki a nemi szervét is megpuszilja a gyerekének, természetesen bizonyos életkorig.
2011. ápr. 29. 10:11
 18/28 anonim ***** válasza:
54%

Én sem tartom normális dolognak!

Üdv:2 gyermekes,20 hetes km.

2011. ápr. 29. 11:26
 19/28 anonim ***** válasza:
57%

10:11es

Hát én még nem hallottam olyan, hogy valaki a nemiszervét puszilgatta volna a gyerekének! De ha te csinálod, akkor hajrá!

Szájra puszi nálunk sincs, csak ha véletlenül úgy adják, de nekem eszem ágában sincs szájon puszilni a lányaimat.

De mindenki ott és úgy puszilgatja, ahogy neki tetszik, nekem ez pont olyan, mint egy 3 évesnek a szájában a cici.

2011. ápr. 29. 12:17
 20/28 anonim ***** válasza:
64%

Ano afiam is mindig a számra sdott puszit és most a 2 éves lányom is oda ad.

Ném én kértem oda, ő adja így.

Nem hiszem, hogy ez olyan taszító lenn, aki arra gondol, az nekem fura.

Ez olyan mint az együtt fürdés, nekem teljesen természetes.

2011. ápr. 29. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!