Gyereket "másnak"?

Figyelt kérdés
Élettársammal 2 éve vagyunk együtt. Ő 28 én 30. Már a kapcsolat elején megbeszéltem vele: én nem akarok 1xűen gyereket , és kész.Elfogadta. Most meg állandóan ezzel nyaggat, meg fenyegetődzik, ha nem szülök neki, elhagy. Mostmár ott tartok, hogy én csomagolok össze neki. Ebbe a világba minek gyerek? és én még élni szeretnék! Utazni, jókat bulizni. De egyébként minden másban tökéletes partner, szeretem. Szüljek NEKI , hátha ez megoldás?
2009. okt. 17. 08:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%
Ne szül.Még NEM jött el az idő.
2009. okt. 17. 08:31
 2/22 anonim ***** válasza:
97%
Szia! Később sem szeretnél? Szerintem csak "neki" ne szülj gyereket!! Hiszen te nem szeretnél ( még most) és ebből csak hatalmas viták lennének. Neked kellene vele otthon lenni, törődni vele...stb. Így viszont, hogy nem akarod, nem teljes szívedből szeretnéd és látnád el stb. Egy kapcsolatot sajnos nem ment meg egy gyerek sem!!
2009. okt. 17. 08:33
 3/22 anonim ***** válasza:
93%
Dehogy szülj. Kössetek kompromisszumot: te ne jelentsd ki kategorikusan, hogy nem szülsz SOHA. Inkább kérd meg, hogy öt év múlva térjetek vissza a kérdésre, addig hagyjon békén. Addig a te véleményed is változhat, és az övé is. Felnőtt, intelligens ember módjára is meg tudjátok ezt oldani.
2009. okt. 17. 08:34
 4/22 anonim ***** válasza:
70%

Miért nem szeretnél gyereket? Mi hónapok óta orvoshoz rohangálunk hogy lehessen. Nem értem, hogy akinek megadatik, miért nem akarja ezt a csodát.

Ettől függetlenül, ha nem akarsz nem szülsz, nem lenne jó a gyereknek sem ha kényszerből lenne, bár lehet a terhesség alatt megjönnének az anyai érzéseid.

De a fő kérdés az hogy miért nem akarsz ebbe a világba gyereket? Mert utazni lehet gyerkőccel is, mi is fogunk. Bulizni is lehet szerintem.

De ezt neked kell eldöntened, itt csak véleményt tudunk mondani, tapasztalatokat, de dönteni neked kell az érzéseid szerint.

2009. okt. 17. 08:37
 5/22 anonim ***** válasza:
54%
A vége az lesz, hogy elhagy és keres más nőt. De megfogod bánni az tuti, mert majd leszel 60 éves és tényleg se kutyád se macskád nem lesz. De persze ez a te dolgod, nem szemrehányásként írtam, csak szerintem egy gyereket nem 50 évesen kell szülni.
2009. okt. 17. 08:42
 6/22 anonim ***** válasza:
74%
Abba igazad van hogy ebbe a világba nemszabad az ösztönökre hallgatni és szülni. Csak ha biztos a megélhetés akkor szabad ezen gondolkodni.
2009. okt. 17. 08:55
 7/22 anonim ***** válasza:
93%

Mi az, hogy szüljél-e NEKI? A gyerek nem tulajdon, és nem birtoklás tárgya. Ha szülsz,azért szülöd, mert szeretnéd, ha lenne a világon egy emberke, akinek Te adtál életet.

Ne másnak szülj, ha emiatt el akar hagyni, akkor menjen. Ez úgyis örök vita lesz köztetek.

Egyébként szerintem a gyermek a legcsodálatosabb dolog a világban, minden utazásnál, bulizásnál többet ér. De te tudod... Egyszer, öreg korodban biztos bánni fogod, hogy nem lett gyereket.

2009. okt. 17. 09:10
 8/22 anonim ***** válasza:
37%
Végre egy értelmes ember, más csak gondol egyet, jó én nagy családot szeretnék, akkor kezdjünk is bele, jó csinálnak 6 gyereket,aztán meg megy a rinya,h nem tudja a kölykeit felnevelni a rohad*ék!
2009. okt. 17. 09:12
 9/22 anonim ***** válasza:
67%

Jó, de ez meg a másik véglet....

Szerintem család nélkül, leszármazottak nélkül üres az ember élete.

2009. okt. 17. 09:14
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne szülj ha nem akarsz! Majd szülsz ha eljön az ideje! Egy gyerek nem tudna semmit megoldani,főleg akkor nem ha nem is akarod.
2009. okt. 17. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!