Másnak mi köze van hozzá, ha egy asszony megcsalta a férjét, és vele nevelteti fel a gyereket, ami nem az övé?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Ebből a kérdésből indultam ki. Nem értem a kérdezőt, mit érdekli más magánügye?
Nem "ami" hanem "aki".
Amúgy köze nincs hozzá, de magánvéleménye attól még lehet neki. Különben a linkelt kérdés tényleg hülyeség, pár egyedi eset miatt miliárdokat költeni ilyesmire...
Bocsánat, igazad van: aki :)
Én biztos tiltakoznék, hogy az én adómból erre költsenek.
apósom híresztelte annak idején mikor még nem volt unoka, h ő bizony ha születne egy megnézetné, h tényleg az ő vére e....mondanom sem kell erre nem került sor.....
szerintem ha két ember megvan egymással, akkor ne bolygassuk, mert mi van ha valaki kiköveteli a vizsgálatot és kiderül, h ő az apa.....akkor a nő joggal lehet pipa a gynusításért, ha nem működik a kapcsolat úgyis szétmennek, ha meg igen, akkor kit érdekel.....én hűséges típus vagyok, de úgy gondolom ha férfiaknak "szabad" akkor miért kéne egy nőt megkövezni ha megbotlik......
És téged miért zavar hogy más véleményt nyilvánít? Semmi. Joga van hozzá.
Még a fán veszekednénk a banánon ha ott tartanánk hogy senkinek sem köze máshoz. Tudod a társadalomnak meg kell itélnie bizonyos helyzeteket.
Biztos egy megcsalt pasi tette fel a kérdést.
Még csak ez kéne! Mindjárt abból kiindulni, hogy én, mint feleség eleve félrelépek. Szép szerelmetes házasság... Eszement ötlet és felesleges is.
Aki gyanakszik, fizessen a vizsgálatért. Minden mással is így fair. Jó, hogy nem lesz kötelező -a kérdező fejével gondolkodva-, házasság után magánnyomozót alkalmazni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!