Anya miért nem engedi?
Figyelt kérdés
Lenne egy kis probléma. 15 éves lány vagyok és van egy fiú akivel tavaly nyáron együtt voltam de hamar vége is lett.. anyukám sosem csípte a fiút mert régebben drogozott(füves cigit szívott) és ez anyukámnak nagyon nem tetszett.. de azóta én meg az a fiú újra közelebb kerültünk egymáshoz és nagyon szeretnénk összejönni de akárhányszor felhozom ezt a témát anyumnak ő nagyon ideges lesz és elkezdi mondani a hülyeségeit, hogy mit foglalkozok én egy drogos k*csöggel stb stb.. már nagyon sokszor próbáltam vele beszélni de egyszerűen nem tudja elfogadni.. mit csináljak hogy elfogadja azt h szeretjük egymást és együtt akarunk lenni? :( szerintem ez a legrosszabb hogy tilt tőle2013. júl. 4. 21:54
11/15 anonim válasza:
Mert látja, hogy nulla tapasztalatod van e téren és még azt hiszed, hogy egy drogos meg tud változni. Sok felnőtt nő is így van, és éveket húznak le drogosok és alkeszok mellett, mert józanul olyan cukik, csak beállva adnak pár pofont.
12/15 anonim válasza:
minek kell anyuval megbeszélni hogy járni akartok? járjatok aztán majd 1 év múlva bemutatod anyunak hogy már mennyi ideje vele voltál nem rángatott bele semmi rosszba...
13/15 anonim válasza:
Drogossal sosem kezdünk. Vannak egészséges lelkű emberek.
14/15 anonim válasza:
Azért nem engedi mert nem akarja hogy a 15 éves kicsi lánya egy füves kölöknek aki azt hiszi hogy ettől lesz menő időnap előtt gyereket szüljön. Foglalkozz az iskolával és fogadj szót anyukádnak. Ő jobban tudja mi jó neked. S ez a fiú hidd el nem az.
15/15 guggud válasza:
anyukád sztem azért nem engedi mert megakar védeni és nem akarja hogy bajod legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!