Anya miért nem engedi?
egyrészt én még mindig nem értem, hogy 10en pár évesen ezt mi a ráknak kell elmondani anyunak, megbeszélni anyuval stb...
másrészt meg megértem a reakcióját.
harmadrészt meg... mivan, ha füvezik... 2-3 hónapig meglesz a lámúr, és annyi. ha téged nem akar rávenni, meg nem akkor csinálja, mikor ottvagy, pont leszarnám. Neked meg legyen annyi eszed, hogy ha melletted csinálja, otthagyod...
Voltam amúgy a helyzetedben, csak én nem anyuciztam, hanem a sarkamra álltam. Igaz, 16-17 éves voltam, szerelmes volt belém egy olyan srác, aki drogozott. Nem csak füvescigi, más is volt a dologba. Megmondtam neki, hogy nem érdekel, mit csinál, mikor nem látom, de mikor velem van, tiszta legyen. Ebbe bele is ment. Aztán egyre többet és többet voltunk együtt. Vágyott rá, de ott voltam, így nem csinálta. kellett kb. 6 hónap, mire azt mertem mondani, ne, ekkor most engedéllyel szívjon el egyet, és nem tette.
Jaj szívem menekülj olyan gyorsan ahogy tudsz...Én 3 évet őszültem egy drogos mellett...Szörnyű volt. Most léptem ki ebből, de még mindig nem könnyű megszabadulni attól az élettől.
Nem mindig voltam "fűellenes", de a párom mellett már azt sem tudom tolerálni. Ő mást is csinált ezen kívül, de hát ő is-én is így kezdtem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!