Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya miért nem engedi?

Anya miért nem engedi?

Figyelt kérdés
Lenne egy kis probléma. 15 éves lány vagyok és van egy fiú akivel tavaly nyáron együtt voltam de hamar vége is lett.. anyukám sosem csípte a fiút mert régebben drogozott(füves cigit szívott) és ez anyukámnak nagyon nem tetszett.. de azóta én meg az a fiú újra közelebb kerültünk egymáshoz és nagyon szeretnénk összejönni de akárhányszor felhozom ezt a témát anyumnak ő nagyon ideges lesz és elkezdi mondani a hülyeségeit, hogy mit foglalkozok én egy drogos k*csöggel stb stb.. már nagyon sokszor próbáltam vele beszélni de egyszerűen nem tudja elfogadni.. mit csináljak hogy elfogadja azt h szeretjük egymást és együtt akarunk lenni? :( szerintem ez a legrosszabb hogy tilt tőle

2013. júl. 4. 21:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
60%
Hát mondjuk én is tiltanálak egy olyantól aki drogozik és igen nálam a füves cigi is annak számít mielőtt valaki azzal jön hogy az annyira nem durva!
2013. júl. 4. 21:56
 2/15 A kérdező kommentje:
de ez régebben volt, azóta már ő sem él a füves cigivel..
2013. júl. 4. 21:57
 3/15 anonim ***** válasza:
50%
Ja ő ezt mondja anyukád meg vagy elhiszi vagy nem!Plusz én úgy vagyok vele hogy aki csinálta az sose jön ki teljesen!
2013. júl. 4. 21:58
 4/15 A kérdező kommentje:
alapvetően semmi baj nincs a sráccal, normális, udvarias, kedves..de mint már ezt említettem, anyukám soha nem bírta
2013. júl. 4. 22:00
 5/15 anonim ***** válasza:
42%
Hát mert ilyen dologgal én se bírnám!Ha meg nem engedi akkor törődj bele mást úgyse tehetsz amíg nem vagy 18 addig ő parancsol!
2013. júl. 4. 22:01
 6/15 anonim ***** válasza:
68%
Emberek többsége annak hisz aki bizonyított.
2013. júl. 4. 22:02
 7/15 A kérdező kommentje:
amikor összejöttünk tavaly akkor is eljött ide beszélni a szüleimmel hogy ő mennyire szeretne velem lenni stb stb.. és mikor együtt voltunk alapvetően jól meg is voltak anyukámmal..de amióta szétmentünk azóta anya nem tud megbékélni vele és ezzel kéne valamit kezdeni..
2013. júl. 4. 22:07
 8/15 anonim ***** válasza:
67%

egyrészt én még mindig nem értem, hogy 10en pár évesen ezt mi a ráknak kell elmondani anyunak, megbeszélni anyuval stb...

másrészt meg megértem a reakcióját.

harmadrészt meg... mivan, ha füvezik... 2-3 hónapig meglesz a lámúr, és annyi. ha téged nem akar rávenni, meg nem akkor csinálja, mikor ottvagy, pont leszarnám. Neked meg legyen annyi eszed, hogy ha melletted csinálja, otthagyod...

Voltam amúgy a helyzetedben, csak én nem anyuciztam, hanem a sarkamra álltam. Igaz, 16-17 éves voltam, szerelmes volt belém egy olyan srác, aki drogozott. Nem csak füvescigi, más is volt a dologba. Megmondtam neki, hogy nem érdekel, mit csinál, mikor nem látom, de mikor velem van, tiszta legyen. Ebbe bele is ment. Aztán egyre többet és többet voltunk együtt. Vágyott rá, de ott voltam, így nem csinálta. kellett kb. 6 hónap, mire azt mertem mondani, ne, ekkor most engedéllyel szívjon el egyet, és nem tette.

2013. júl. 4. 22:08
 9/15 anonim ***** válasza:
3%
De most mit akarsz kezdeni?Ha nem engedi akkor nem engedi mi mit tegyünk innen?
2013. júl. 4. 22:08
 10/15 anonim ***** válasza:
33%

Jaj szívem menekülj olyan gyorsan ahogy tudsz...Én 3 évet őszültem egy drogos mellett...Szörnyű volt. Most léptem ki ebből, de még mindig nem könnyű megszabadulni attól az élettől.

Nem mindig voltam "fűellenes", de a párom mellett már azt sem tudom tolerálni. Ő mást is csinált ezen kívül, de hát ő is-én is így kezdtem...

2013. júl. 4. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!