Mit csináljak? Nincs pénzünk lassan semmire. (többi lent)
2013-07-03 15:25
Képzeld én is 14 éves vagyok, és sokszor kajára sem futja.Feketén elmentem dolgozni mert rákényszerülök. Ha nem megyek el dolgozni akkor nem tudok mit enni ennyire egyszerű. Még álmomban sem merném elképzelni milyen lehet strandra menni nemhogy még külföldre!! 5 évesen voltam nyaralni utoljára, az is a Balatonon volt. Mielőtt belémkötnétek,a keresztanyuméknál aludtam és most a közös gépüket használom.Néha el szoktam menni a könyvtárba, ott ingyenesen lehet internetezni egy órát. Az iskolában a barátnőm megfelezi velem a tízóraiját hogy tudjak enni. A menzán kapok ingyenesen ebédet. Sokszor megyek el vendégségbe ismerősökhöz, hogy legalább az ebédem meglegyen. Na ez a szegénység! Nemhogy utazásra, n
nyaralásra meg édességre de még az alapvető szükségletekre sincsen meg a pénz. Télen sincsen fűtés, mert nem telik rá nyáron a légkondiról álmodni sem mernék. Mosakodni egy lavorban szoktunk, a közeli kútból hordjuk a vizet. Se telefon se számítógép se laptop se tablet se internet. Sosem megyek osztálykirándulásra sosem fagyizunk, sosem megyünk el a "mekibe" hogy együnk igyunk mert még a busz költségre se futná.Nem tagadom, volt olyan amikor a kukából szedtük ki a kaját. És akkor ő panaszkodik. Mi is szegények vagyunk, de vannak nálunk is sokkal szegényebbek. De én nem szoktam panaszkodni, inkább hálát adok annak hogy MÉG van tető a fejünk fölött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!