Másnak sincs pénze? Páromnak két munkahely, én Gyed-en másfél éves kisfiammal, anyósom rengeteget segít, húst is ő veszi, még sincs pénzünk szinte semmire.
Nekünk sincs most pénzünk!Én még nagyon fiatal vagyok szinte a gyerekkor határán vagyok,de mi úgy csináljuk,hogy csak a leges legfontosabbakat vásároljuk meg!Én lemondtam a bulikról meg mindenről,emellett dolgozom is suli mellett.Tudom neked ez most nem nagy segítség.Csak leirtam.Mostanság mindenhol kevés a pénz.Kevés a fizetés,és ezt az államnak köszönhetjük.
16/L
Hónap végére átlag 5 ezer forint marad.Nagy a család sok a számla és anyumon meg rajtam kívűl senki nem dolgozik.Apu beteg,őt még meg is értem.De a 30 éves nővéremet és annak párját b@szottul nem.Szóval szerintem,amennyire csak lehet,próbáljatok meg mindig csak a legeslegfontosabbakat megvenni.
nem tudom ki változtatta meg a válaszom de hogy nem így irtam le az is biztos:|
16/L
szia!
Mélyhűtőbe pakolj el dolgokat! pl. csinálj egy jó nagy adag rakottkrumplit (húsdarálóiból is nagyon jó) és 3-4 adagot fagyassz le pl. de sokmindeni más mehet bele, húsok, idénytermések(amik a szezonban olcsóbbak) pl. meggy , vagy most a szilva. Egy kis gyümiszósz majdnem minden husihoz jól megy...:)
Nálunk se sűrűn van pénz, köszönhetően apám piálásának és cigizésének.
Viszont, oda adja a fizuját nekem, hogy én osszam be, de az se sok, mert lemegy az albérlet, a számlák, OTP, kölcsönök, blabla, így ha 20-30 ezret ad nekem oda, azzal gazdálkodok.
Mostanság,ahol a mai világ tart,ilyenek az emberek.Szerintem a lehető legtöbb módon rakj el ételt.Pl.lecsót,krumplistésztát,kukoricát,csirkét,babot.
Mi csirkét mindig rakunk el télre.10 csirkét levágunk,5 csirkér kapunk mi,5-öt a nagymamám.Elrakjuk,és télen tökéletesek a levesekbe,vagy kirántva hús,sütve.Babot is rakunk el télre,kivesszük,és csinálunk babgulyást stb. Kukoricát is raktunk már el,megfőztük úgy,mintha megennéd,és lefagyasztod.Vettünk 3 zsák krumplit télre,az lent van a garázsban,a pincében.Hagymát is vettünk,fagyasztottunk le paprikát,petrezselymet,répát,stb. Szárítottunk petrezselymet,kaptunk nagyon sok paradicsomot,azt felakasztottuk a spájzba kötélre,1 hónapja áll ott,de semmi baja.A kutyának előre megvettünk 2 zsák száraztápot.Készülünk a télre.Vesszük a teákat,már vettünk 2 nagy lámpát is.Vegyetek Knor tepsisgombát(port).Vegyetek legfejebb 7-8 kg cukrot,lisztet,tésztákat.Nagyon sok dolog létezik hogy ha szegények vagytok,akkor is legyen hó végére sok kaja.Remélem segítettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!