Hová tud elhelyezkedni dolgozni egy 15 éves fiu? Valami munkahely kéne.
Figyelt kérdés
Elszeretnék menni dolgozni nagyon.
Suliba nem járok, magán tanulo vagyok.
És szeptemberben megyek suliba, addig dolgozni szeretnék, de hová menjek?
2010. ápr. 17. 10:36
1/4 anonim válasza:
csak 16 éves kortól lehet diákmunkát vállalni, addig csak feketén vagy rokonoknál tudsz tevékenykedni..
2/4 A kérdező kommentje:
az idén leszek 16, mi az a diák munka, és mennyti lehet vele keresni?És hol lehet rá jelentkezni?
És mit kell dolgozni?
2010. ápr. 17. 11:45
3/4 anonim válasza:
van többféle iroda pl melodiák ahol regisztrálni kell és te adod meg hogy mely napokon és lehetőleg mit szeretnél dolgozni.. és ha szerencséd van akkor felkeresnek és mehetsz is..
Csak sajnos olyat is hallottam h valaki időben jelentkezett de egész nyáron munka nélkül maradt, nem tudtak mit adni neki :S De azért próbáld meg!
(első voltam)
4/4 A kérdező kommentje:
Írtan Priviben, várom a válaszod :-D
2010. ápr. 20. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!