Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Nincs pénzünk...

Mit csináljak? Nincs pénzünk lassan semmire. (többi lent)

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. Eddig a családunk remekül megvolt anyagilag meg nagyjából mindenhogy, de mára már semmi nem a régi. Ételre is már alig jut pénzünk :( persze nem éhezünk, de egyéb dolgokra (ruha, egy kis édesség, családi utazás vagy csak fürdőhelyre elmenni)nem jut pénz. Apukám nagyon rosszul viseli ő egy erős ember soha nem láttam még sírni de ma kicsúszott a szeméből egy könny csepp szóval biztosan nagy már a baj. Mondta, hogy amit tud azt meg ad nekünk de a gazdagokkal nem tud versenyezni. Régen nagyjából jól áltunk anyagilag (6 éve) akkor még Spanyolba is kijutottunk azóta semmi nyaralás.Egyre feszültebb itthon is a hangulat nem is szeretek már itthon lenni. Mégis mit tudok csinálni? Dolgozni nem tudok pedig azt is megtenném, most is néztem egy oldalon kukorica címerezést de csak 16 éves kortól lehet. Szerintetek egyszer újra a régi lesz és boldogok leszünk vagy teljesen tönkre megyünk? Már én sem bírom nézni tehetetlenül ahogy elszegényedünk..szerintem ettől jobb már nem lesz soha :(
2013. júl. 3. 12:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
19%

Nem, nem sajnálom, mert az ilyen emberek, mint az ő szülei, amikor még jól ment a szekér, tuti lenézték azokat, akik középréteg vagy az alatt élt.

Mert ha valaki már azért sír, mert nem tud elmenni fürödni, meg nem lehet családi utazás, akkor amúgy is látszik milyen gyenge jellem az apja. Nem tudja, milyen napról napra élni, nem edzette meg az élet. Gondolom a csaj apja úgy nőtt fel, hogy mindent a segge alá tettek, nem kellett megdolgoznia érte, most történt valami és fordult a kocka.

Nem sajnálom, be se kellene fogadni őket a szegényeknek, mert régen meg jókat röhögtek rajtunk. Aki ilyeneken panaszkodik, az bizony kinevette a nála rosszabb sorsúakat. Most megkapják méltó büntetésüket!

2013. júl. 3. 15:59
 22/31 anonim ***** válasza:
78%

Nekem sem tetszik ez a sok "örülj, hogy tudsz mit enni".

De hiába minden. Ha most elkezdek sírni, hogy szegény vagyok, azt mondják, nem baj, még sokan szegények, vagy dolgozzak keményen. Ha meg keményen dolgozok, sok pénzem lesz, és olyan wc-papírt veszek, ami annyiba kerül, mint más egyhavi fizetése, akkor meg sz@r vagyok, mert másnak nem jut enni.

A magyarok nem szeretik a sikert. De még a sajátjukat sem. Inkább nyomorognak, csak lehessen panaszkodni, meg túllicitálni a másikat, hogy kinek rosszabb.

2013. júl. 3. 16:00
 23/31 anonim ***** válasza:
78%

Rájöttem !!!

Itt az bántja az embereket, hogy előtte megtehették! Ha a kislány azt írta volna ki, hogy soha életében nem volt nyaralni és nem volt új ruhája, akkor mártírt csinálnának belőle, de úgy, hogy az elején megírta, hogy eddig nem voltak anyagi gondjaik, most mindenkiből kitört a káröröm, hogy "úgy kell neked, most megtudod, hogy milyen az élet!"

De hülye vagyok, hogy eddig nem jöttem rá!

2013. júl. 3. 16:01
 24/31 anonim ***** válasza:
82%

21-es válaszoló! És ezeket a baromságokat mégis honnan veszed? Ismered őket, hogy ilyeneket feltételezel róluk?

Ne haragudj, de ritka primitív egy ember vagy.

2013. júl. 3. 16:04
 25/31 anonim ***** válasza:
76%
Ne izgulj, most rosszabb, de lehet még jobb. Ne vedd magadra ezeket a szánalmas embereket. Biztos apukádnak is rossz, hogy ennyire visszaestetek.Sok sikert nektek, remélem fog jobban menni.
2013. júl. 3. 16:09
 26/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat! :) Az ugató kutyák pedig takarodjanak innen, látom a felfogásotok rossz mert itt nem arról van szó, hogy nem tudok elmenni fürdőhelyre meg nem ehetek csokit..Istenem -.- Kár is volt tanácsot kérni innen hát köszönöm szépen..
2013. júl. 3. 16:31
 27/31 anonim ***** válasza:
87%

"Nem, nem sajnálom, mert az ilyen emberek, mint az ő szülei, amikor még jól ment a szekér, tuti lenézték azokat, akik középréteg vagy az alatt élt."

Ez már beteges pszichológiai projekció!

Ha mindig azt várod, hogy lenézzenek, eléred, hogy a végén tényleg le fognak nézni.

2013. júl. 3. 18:58
 28/31 anonim ***** válasza:
89%

16/27

Le is pontoztalak téged, gusztustalan amiket írsz, egy 14 éves lányról van szó, és nem azért sír mert apucitól nem kapta meg a 200ezres telefont, hanem mert romlott az életszínvonal, és ezt nehezen tudja feldolgozni. Hogy lehetsz ekkora egy paraszt?

2013. júl. 4. 12:57
 29/31 anonim ***** válasza:
42%

Kérdező EZ MAGYARORSZÁG undorító gusztustalan moslék hely.

Komolyan mondom.

Ezért kell jó szakmát tanulni és nyomjad a nyelveket érted éjjel nappal nyelvek és legyél jó valamiben aztán húzz el ebből a fertőből.

Komolyan mondom.

És nem ez a normális,hogy nem tud menni nyaralni meg nem veheti meg amit szeretne,igenis az embernek ÉLNI kell élvezni az életet.

Nézzetek szét Luxemburgban,Svájcban,Németországban.

Akkor majd ökölbe szorul a kezetek és mennétek nekifele a Parlamentnek.

Minden kávézóba csurig,ott vannak naponta vagy 2-3 ótár,mosolyognak esznek isznak élnek.

Aztán beszállnak a BMW-be és mennek haza vagy bulizni.

Erről ennyit.

Amikor a német azon aggódik,hogy jönnek a szomszédok és nincsen új étkészlet gyorsan venni kellene egyet merthát mit fog szólni a szomszéd.

Meg apuka és anyuka elmennek bulizni swinger klubba vagy külön külön orrba szájba szexelni egész hétvégén.

Meg Svájcban a következő kocsik voltak az úton:,Winsmann,BMW,BMW,BMW,BMW,Mercedes,Porsche,Ferrari,Bentley,Audi,Audi,Rolly Royce.

Kérdező szerintem próbáld meg apudat meggyőzni és menjetek el külföldre azonnal.Komolyan mondom.

Mi a szakmája apudnak?Nyelvet tud te tudsz nyelvet?

25FFi

2013. júl. 5. 15:41
 30/31 anonim ***** válasza:
68%

Jah meg a haverom,aki szintén programozó azt mondja a német főnöke odament hozzá pénteken,megállt csípőre tette a kezeit.Aztán szólt,hogy oké péntek délután elég volt a munkából a haver mondta de még ezt meg ezt megcsinálom,erre a vezetője lecsapta a laptopját azt mondta na Gábo akkor most befejezted a melót kész indulás megyünk piálni,bulizni,csajozni.

Hoppá

2013. júl. 5. 15:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!