Szerintetek normális/elfogadható az, hogy nem akarok gyereket?
Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok. Amint azt írtam, nem szeretnék gyereket. A barátommal két éve vagyunk együtt és ő már sokszor mondta,hogy szeretne. Persze nem most, hanem pár éven belül. Én viszont nem szeretnék, még pár éven belül sem. Nem azért, mert ma az a divat,hogy mindenki karriert akar! Egyszerűen nem érzem magam készen rá. Sőt, úgy érzem, még jópár évig így lesz. Ez normális?Sokaknak ilyen korukban már van gyerekük.2009. okt. 15. 18:55
21/21 anonim válasza:
Párom (férfi) akar gyereket, én nem.
Majd kiderül mi lesz, de ha én továbbra sem szeretnék, elengedem, mert nem lenne jó nekünk úgy együtt.
Amíg lehet, legyetek boldogan együtt, de ha már tényleg komolyra fordul a téma, akkor muszáj lesztek elengedni egymást, mert ennyire különböző életcélokkal nehéz lenne együtt élni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!