Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az elfogadható legtöbb nap maximum, ami még normális egy rendes szeretetteljes kapcsolatban, ha nem keres a párotok?
:) Csak írtam levelet tegnap és nem válaszolt. Bár lehet nem olvasta még. Igaz ma összefutottam vele műszakváltáskor. De van hogy naponta 3-4 szer hív, csak mikor ritkábban látjuk egymást ahoz képest az fura :)
de biztos fáradt mer fogdokihoz is kellett mennie.
Én azt mondom 24 óra.
Ha 24 óra elteltével nem érem el semmilyen formában akkor már el szoktam kezdeni aggódni.
akkor jó, mert az én páromnál max egy nap a határ, főleg hogy most délutános vagyok, ő meg éjszakás, este melózik,reggel játszik gépen, meg felhív telefonon, utána eszik, alszik
kb én is így vagyok vele
bár ő sokkal többet hív mint én őt :)
Szerintem akár 2-3 nap is elfogadható, persze ez függ a szakmától is, mert ha mondjuk két orvos 2 napig nem beszél, abban semmi rossz nincs, mert mondjuk az egyik 24 órázik, a másik alszik aztán váltás...érted. :)
De egy nap az semmi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!