Szerintetek normális/elfogadható az, hogy nem akarok gyereket?
szia!
Lehet, hogy sokan elítélnek a véleményed miatt, vagy nem értik meg.
De szerintem inkább akkor legyen gyereked, ha készen állsz rá, vagy ne is legyen, mint, hogy kényszerből vállalsz egy babát és nem tudsz vele szívvel-lélekkel bánni.
Tégy úgy, ahogy saját belátásod szerint a legjobb.
Semmi gond. Várd meg, amíg jön a vágy, hogy az öledben tarthass egy kisbabát.
Addig meg élj, szórakozz, láss világot, készülj a "komoly felnőttségre":)
igen, sokan nem értik,de ahogy telik az idő egyre rosszabb lesz,legalábbis ettől félek. nem akarom, hogy ezzel bántsanak mások, vagy sürgessenek(itt a rokonokra gondolok).
Volt egy barátnőm, aki 22évesen lett terhes, és lenézett azért,mert én még nem akartam gyereket(akkor voltam én is 22), mintha én ezzel valami óriási hibát akarnék elkövetni.
Egyébként későn érő típus vagyok, amikor a lányok már kezdtek érdeklődni a fiúk iránt,(általános felsőben), akkpr én még úgy tekintettem a szexre,hogy ,,fúj". Később jött meg, mint másoknak, 16éves voltam. Lehet a babavállalással is így vagyok?
mindenki saját maga (illetve a párjával együtt) dönti el, hogy mikor vagy egyáltalán akar-e gyereket. és ez így jó!
ne hagyd magad befolyásolni. ha vki szól, akkor reagálj poénosan és vége a vitának.
Ráérsz még 30 évesen is szülni!
Éld ki magad!!
Ha a pasid ezt nem érti meg akkor csináljon másnak !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!