Mit szólnál hozzá ha párod 10x annyit keresne mint te? (külön kassza)
Hát nem tudom...én nem azért,mert pénzéhes vagyok,de szerintem egy komoly kapcsolatban,legfőképp házasságban még ha ilyen hatalmas különbségek is vannak,nincs olyan,hogy enyém-tiéd. Fordított esetben,bár én vagyok a nő,én nem lennék ilyen sóher,fordult már elő a kapcsolatomban,hogy nekem volt éppen több pénzem és szívesen kisegítettem a páromat. És ha együtt élnénk,ugyanez lenne. Persze nem úgy,hogy aztán eltartatja magát... Csak most abban a pár hónapban,amikor éppen még nincs munkája,minek szívassam azzal,hogy én úgy élek,mint a kiskirály és ő meg max a morzsákon tengődik addig,mert neki nincs pénze...
Valószínűleg nem akarja a párod,hogy élősködj rajta,vagy mittudomén,de azért szerintem ez elég sóherség,amit művel... Nekem nem tetszene.
Amúgy meg mi az a hülyeség,hogy a majdani gyereketeknek lesz tőled kapott és a párodtól kapott ajándéka? Hát ha ennyire komolyan veszi ezt a pénzkérdést,főleg,hogy még az esküvővel is szívózik,én lelépnék mellőle. Nem is együtt éltek,hanem egymás mellett,mint két idegen...
22L
Ez egy hülyeség, úgy ahogy van. Annyira egyszerű ennek a megoldása. Ha én keresnék 1 millát, azt mondanám, hogy figyi, havi 700.000-et lekötök a maradék 300 plusz a te 100-ad az meg bemegy egy kalapba, és arra költjük, amire kell. Abból gazdálkodjuk ki a nyaralást és mindent. Most azért mondtam 300-at mert mondtad, hogy szép nagy a ház, aminek vélhetően vannak azért költségei.
Tehát szerintem ez ennyire egyszerű. És akkor a 700.000 van is meg nem is mint a mesében. Lehet belőle új autót, másik házat, magánuszodát vagy bármit venni. Tiszta helyzet, minden szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!