Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál hozzá ha a párod...

Mit szólnál hozzá ha a párod a saját fián kívül az exe újpasijának a fiát is elvinné nyaralni?

Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 22:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Semmit. Van benne, annyi jóérzés, hogy nem a gyerekeket bünteti, hadd nyaraljanak együtt. Miért, mit kéne kihozni ebből? Hogy az újpasiba szerelmes?:))
2013. máj. 21. 22:20
 2/12 A kérdező kommentje:
Csak simán megkérdeztem mit gondolnátok. Nem fura?
2013. máj. 21. 22:22
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
szerencsések ezek a gyerekek.A pasi előtt meg le a kalappal.
2013. máj. 21. 22:25
 4/12 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem is fura. Mondjuk ha velünk jönne a kis srác szerintem nem örülnék.
2013. máj. 21. 22:26
 5/12 A kérdező kommentje:
Hárman mennek.
2013. máj. 21. 22:28
 6/12 anonim ***** válasza:
89%
Emberségből: 5* -jobb lesz így a nyaralás
2013. máj. 21. 22:28
 7/12 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem miért ne csinálhatná?Elég fura dolog,de csinálja csak.
2013. máj. 21. 22:33
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyik barátnőm szétment az első gyereke apjával, de barátok maradtak. Tényleg irigylésre méltó ahogy nevelték négyen (a mostohákkal együtt) a fiút. Azóta ő már nagy, de barátnőmnek is, az apának is van egy-egy kisebbje. Egy hónap különbséggel születtek. Az apa szülei már 3-4 éve minden nyáron leviszik 2 hétre a balatoni nyaralójukba együtt a két kislányt. Nem fura ez. Ha belegondolsz egy család. A barátnőmet is szereti a voltanyósa/apósa, hisz évekig a "lányuk" volt. Szerencsére az új menyük is nagyon jó fej, nem lát rémeket. Van hogy hármasban megyünk színházba. Erre varrj gombot:)
2013. máj. 21. 22:34
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha a két gyerek jóban van egymással, jó barátok ill. jó mostohatestvérek lettek, akkor nincs benne fura. Szép gesztus a részéről a saját gyereke felé, le a kalappal előtte.

Persze te kicsit nehezebben szokod meg ezt a szituációt, ez érthető, de ha szereted a párod, előbb-utóbb elfogadod, és neked is természetes lesz.

De te miért nem mész velük nyaralni? Nekem inkább ez a fura.

2013. máj. 21. 22:51
 10/12 A kérdező kommentje:
Megyünk majd hármasban/kettesben, csak ezt hagyom ki. Fiús program, amivel nincs gondom,legyen a fiával. Csak én úgy gondoltam hogy kettesben lesznek.
2013. máj. 21. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!