Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 21 évesként mit szólnál, ha a...

21 évesként mit szólnál, ha a szüleid "rád támadnának" hogy amennyiben még egyszer a szobádban cigizel, kitesznek?

Figyelt kérdés

Otthon lakok, de teljesen külön részben, az emeleten, hozzájuk nem érződik le, csak anyám pont akkor jött fel, amikor éppen cigiztem a szobámban, és teljesen kiakadt, le is ordították apámmal közösen a fejemet. Azóta nem cigiztem bent -annak ellenére, hogy szerintem semmi közük hozzá, mert nem érzik, de nem baj, ha ezt kérték, hát ezt kérték-

Én vagyok az értetlen fajankó, hogy szerintem picit túlreagálták?

2013. máj. 14. 17:53
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
73%
Kicsit tenyleg tulreagaljak, de En a helyedben ocsem a ket kezem osszetennem hogy 21 evesen eltartanak, es mindossze annyi dolgom van hogy ne gyujtsak ra a lakasban!
2013. máj. 14. 17:56
 2/27 anonim válasza:
92%
21 évesen már van jogod hozzá,hogy azt csinálj,amit akarsz és cigizz,de mivel velük laksz,el kell fogadnod,mégha nem is érződik rajtad :/
2013. máj. 14. 17:57
 3/27 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem jogos a kérésük.

Kis idő, és túllépnek rajta. Csak ki kell várni :-)

Korábban nem beszéltetek erről?

2013. máj. 14. 17:57
 4/27 anonim ***** válasza:
87%

Ő lakásuk az ő váruk, én sem szeretném ha teli bakoznák a lakást.

Az, hogy 21 vagy nem jelent semmit amíg velük élsz.

2013. máj. 14. 18:00
 5/27 anonim ***** válasza:
95%
Mivel nem cigiztem és soha nem is fogok, így egyetértek velük. Én biztos nem bírnám, akárhol is cigizne valaki a házamban. Undorító büdös és egészségtelen másokra nézve is. Nehogy azt hidd, hogy a füst meg szép engedelmesen megáll az ajtóban és nem megy tovább.
2013. máj. 14. 18:00
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Fogd úgy fel, mintha albérletben élnél: aki tulajdonosa a lakásnak, annak az az érdeke, hogy az állaga megmaradjon a lehetőségek szerinte. Épp emiatt a lakást bérbeadók is ki szokták kötni, hogy nem szabad bent dohányoznia a bérlőknek.

Ha láttál már olyan helyiséget, ahol rendszeresen dohányoznak, akkor meg is értheted, nagyon csúnyán besárgítja a falakat, textileket, és a szaggal sem nagyon lehet mit kezdeni, vakolatig bent marad. :(

2013. máj. 14. 18:02
 7/27 okoska31 ***** válasza:
74%

két ok miatt kérhették:

1. azért, hogy szem előtt legyél otthon legalább, ha rágyújtasz - mert nem akarják, hogy cigizz a TE egészséged érdekében.

2. mert most még a Te szobád, de egyébként a ház része, és ha a ház nem dohányzó mindenütt máshol, akkor nyilván itt se legyen az - ha másért nem egy esetleges értékesítés végett.

szerintem mind a kettő bőven akceptálható az eltartó szülők részéről - különösen az első. gondolnám az ordításból, ahogy fogalmazol, hogy inkább a cigizéstől féltenek, mint a szobádat...

ne cigizz. jobban jársz. ráadásul marha drága is.

2013. máj. 14. 18:03
 8/27 anonim ***** válasza:
65%

Csak a baj az, hogy nem "kérték", hanem nekiestek a szülök.

21 éves vagy, és szerintem a szép szóból is ugyanúgy értesz.

Különben jogosan tiltják, elöttem már leírták, miért.

2013. máj. 14. 18:07
 9/27 anonim ***** válasza:
90%

Nézd, én 21 évesen albérletben lakok és itt sem lehet bent dohányozni, itt is kitesznek ha dohányzol.

Akkor dohányozhatsz bent, ha saját lakásod van, vagy a tulajdonos megengedi...

2013. máj. 14. 18:09
 10/27 anonim ***** válasza:
68%
Fel vagy háborodva, hogy nem engedik, hogy cigizz az Ő házukban és még tartsanak is el? Engem eleve nem támadnának le ilyenért, mert az összes dohányosnak a torkán nyomnám le a cigarettát, mert a láncdohányos nagymamám miatt lettem mára asztmás.
2013. máj. 14. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!