21 évesként mit szólnál, ha a szüleid "rád támadnának" hogy amennyiben még egyszer a szobádban cigizel, kitesznek?
Otthon lakok, de teljesen külön részben, az emeleten, hozzájuk nem érződik le, csak anyám pont akkor jött fel, amikor éppen cigiztem a szobámban, és teljesen kiakadt, le is ordították apámmal közösen a fejemet. Azóta nem cigiztem bent -annak ellenére, hogy szerintem semmi közük hozzá, mert nem érzik, de nem baj, ha ezt kérték, hát ezt kérték-
Én vagyok az értetlen fajankó, hogy szerintem picit túlreagálták?
Szerintem jogos a kérésük.
Kis idő, és túllépnek rajta. Csak ki kell várni :-)
Korábban nem beszéltetek erről?
Ő lakásuk az ő váruk, én sem szeretném ha teli bakoznák a lakást.
Az, hogy 21 vagy nem jelent semmit amíg velük élsz.
Fogd úgy fel, mintha albérletben élnél: aki tulajdonosa a lakásnak, annak az az érdeke, hogy az állaga megmaradjon a lehetőségek szerinte. Épp emiatt a lakást bérbeadók is ki szokták kötni, hogy nem szabad bent dohányoznia a bérlőknek.
Ha láttál már olyan helyiséget, ahol rendszeresen dohányoznak, akkor meg is értheted, nagyon csúnyán besárgítja a falakat, textileket, és a szaggal sem nagyon lehet mit kezdeni, vakolatig bent marad. :(
két ok miatt kérhették:
1. azért, hogy szem előtt legyél otthon legalább, ha rágyújtasz - mert nem akarják, hogy cigizz a TE egészséged érdekében.
2. mert most még a Te szobád, de egyébként a ház része, és ha a ház nem dohányzó mindenütt máshol, akkor nyilván itt se legyen az - ha másért nem egy esetleges értékesítés végett.
szerintem mind a kettő bőven akceptálható az eltartó szülők részéről - különösen az első. gondolnám az ordításból, ahogy fogalmazol, hogy inkább a cigizéstől féltenek, mint a szobádat...
ne cigizz. jobban jársz. ráadásul marha drága is.
Csak a baj az, hogy nem "kérték", hanem nekiestek a szülök.
21 éves vagy, és szerintem a szép szóból is ugyanúgy értesz.
Különben jogosan tiltják, elöttem már leírták, miért.
Nézd, én 21 évesen albérletben lakok és itt sem lehet bent dohányozni, itt is kitesznek ha dohányzol.
Akkor dohányozhatsz bent, ha saját lakásod van, vagy a tulajdonos megengedi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!