21 évesként mit szólnál, ha a szüleid "rád támadnának" hogy amennyiben még egyszer a szobádban cigizel, kitesznek?
Otthon lakok, de teljesen külön részben, az emeleten, hozzájuk nem érződik le, csak anyám pont akkor jött fel, amikor éppen cigiztem a szobámban, és teljesen kiakadt, le is ordították apámmal közösen a fejemet. Azóta nem cigiztem bent -annak ellenére, hogy szerintem semmi közük hozzá, mert nem érzik, de nem baj, ha ezt kérték, hát ezt kérték-
Én vagyok az értetlen fajankó, hogy szerintem picit túlreagálták?
Köszi a válaszokat!
Természetesen, miután szóltak (pontosabban ordítottak) nem gyújtottam rá többet, de azért én is megalázónak érzem, hogy így letámadtak. Elég régóta cigizek bent, és nem tűnt fel nekik, mert annyira külön van, egyszerűen nem is tud leszivárogni a szag. csak akkor vette észre, mikor pont akkor nyitott rám (arról nem beszélve, hgoy csak úgy bármikor bejárkálnak :)
Egyébként nem semmit teszek, vezetem a háztartást ilyesmi
Köszi mindenkinek a választ, mentek a zöld kezek!
nem a cigivel van bajuk. a terhukre vagy.
ha csak a cigivel lenne bajuk akkor nomálisan beszélnék meg veled. az a megoldás hogy önállóan élsz s ugy akkor gyujtasz rá amikor akarsz.
Köszi ismét a válaszokat!
Na ez eszembe se jutott, hogy beleivódik a falba és nem lehet lefesteni. Köszi!
Kedves utolsó, nem kell kiabálni (vagy kapcsold ki legközelebb a capslockot)
Ha végigolvasod, amit írok, akkor láthatod, hogy NEM problémáztam, nem mondtam, hogy nem bírom nem kell rögtön támadni!!! Írtam rögtön az elején, hogy betartottam rögtön, amit kértek, csak arra voltam kíváncsi, hogy vajon egy felnőtt emberrel tényleg úgy kell-e közölniük a szabályaikat, hogy lekiabálják, mint egy ostoba tinilányt. de azért köszönöm, hgy vetted a fáradtságot és írtál ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!