21 évesként mit szólnál, ha a szüleid "rád támadnának" hogy amennyiben még egyszer a szobádban cigizel, kitesznek?
Otthon lakok, de teljesen külön részben, az emeleten, hozzájuk nem érződik le, csak anyám pont akkor jött fel, amikor éppen cigiztem a szobámban, és teljesen kiakadt, le is ordították apámmal közösen a fejemet. Azóta nem cigiztem bent -annak ellenére, hogy szerintem semmi közük hozzá, mert nem érzik, de nem baj, ha ezt kérték, hát ezt kérték-
Én vagyok az értetlen fajankó, hogy szerintem picit túlreagálták?
a fallal kapcsolatos dolgot én már az elején megírtam... és én is kizavartam anno (még 13 évesen) az egész családot dohányozni a teraszra - én már rég nem lakom ott, de belátták, hogy igazam volt, és a mai napig nem gyújtanak rá bent.
egyébként a bútorok is beszívják...
a Rád támadást meg azt hiszem már leírtam - én is így reagálnék, de azért, mert Téged féltenélek, a gyerekemet.
plusz lehet, hogy rosszabb napjuk volt.
egyébként ezt már nem először olvasom, és ide is leírom: lehet, hogy Te használod azt a szobát, de az nem a Te szobád. Szerintem egy intelligens szülő- gyerek kapcsolatban ilyenkor a szülő akkor nem megy föl, nyit be, ha tudja, hogy nem egyedül vagy. De ha egyedül vagy, akkor miért ne nyithatna be akkor, amikor akar?
Az pedig a minimum, hogy a háztartásba besegítesz, lévén gondolom anyagilag mindent a szüleid állnak.
És tetszik, nem tetszik - akkor leszel felnőtt, ha önállóan laksz és gondoskodsz magadról. Persze a szüleid akkor is fognak segíteni (pl. főzhetnek) de az már egy más eset. Majd figyeld meg, amikor elköltözöl, sokkal többet fogod látni őket, mint most. :)
Köszi a válaszokat!
Kis helyesbítés, bár nem fontos: nem állnak mindent anyagilag a szüleim, dolgozok én is, amikortudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!