Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 21 évesként mit szólnál, ha a...

21 évesként mit szólnál, ha a szüleid "rád támadnának" hogy amennyiben még egyszer a szobádban cigizel, kitesznek?

Figyelt kérdés

Otthon lakok, de teljesen külön részben, az emeleten, hozzájuk nem érződik le, csak anyám pont akkor jött fel, amikor éppen cigiztem a szobámban, és teljesen kiakadt, le is ordították apámmal közösen a fejemet. Azóta nem cigiztem bent -annak ellenére, hogy szerintem semmi közük hozzá, mert nem érzik, de nem baj, ha ezt kérték, hát ezt kérték-

Én vagyok az értetlen fajankó, hogy szerintem picit túlreagálták?

2013. máj. 14. 17:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Anyám-apám-bátyám cigizik. Mégis mind kimegy. Szüleim a SAJÁT házukba. Ez alapvető dolog. Ha bátyám valaha rágyújtott volna bent szerintem anyám idegrohamot kap :D
2013. máj. 14. 22:00
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent a "teli bakoznák"?
2013. máj. 14. 22:21
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
a normális hangnem is alapvető dolog. legalábbis annak kellene lennie
2013. máj. 14. 22:37
 24/27 anonim ***** válasza:
Van közül ahhoz hogy az ő házukban mit csinálsz, főleg hogy a falak bűzleni fognak utánad évekig, a szervezetedről nem is beszélve. Én is 21 vagyok de eszembe nem jutna cigizni (pláne otthon)...
2013. máj. 15. 07:37
 25/27 okoska31 ***** válasza:

a fallal kapcsolatos dolgot én már az elején megírtam... és én is kizavartam anno (még 13 évesen) az egész családot dohányozni a teraszra - én már rég nem lakom ott, de belátták, hogy igazam volt, és a mai napig nem gyújtanak rá bent.

egyébként a bútorok is beszívják...

a Rád támadást meg azt hiszem már leírtam - én is így reagálnék, de azért, mert Téged féltenélek, a gyerekemet.

plusz lehet, hogy rosszabb napjuk volt.

egyébként ezt már nem először olvasom, és ide is leírom: lehet, hogy Te használod azt a szobát, de az nem a Te szobád. Szerintem egy intelligens szülő- gyerek kapcsolatban ilyenkor a szülő akkor nem megy föl, nyit be, ha tudja, hogy nem egyedül vagy. De ha egyedül vagy, akkor miért ne nyithatna be akkor, amikor akar?

Az pedig a minimum, hogy a háztartásba besegítesz, lévén gondolom anyagilag mindent a szüleid állnak.

És tetszik, nem tetszik - akkor leszel felnőtt, ha önállóan laksz és gondoskodsz magadról. Persze a szüleid akkor is fognak segíteni (pl. főzhetnek) de az már egy más eset. Majd figyeld meg, amikor elköltözöl, sokkal többet fogod látni őket, mint most. :)

2013. máj. 15. 10:29
 26/27 anonim ***** válasza:
Akkor leszel felnőtt ha kivívtad hogy nem beszélhetnek veled akárhogy.
2013. máj. 15. 11:00
 27/27 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Kis helyesbítés, bár nem fontos: nem állnak mindent anyagilag a szüleim, dolgozok én is, amikortudok

2013. máj. 15. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!