Mit szólnál hozzá ha párod 10x annyit keresne mint te? (külön kassza)
Én nem a sóherségről beszélek, mert hiába osztja meg valaki minden pénzét a másikkal, ha utána egy kevésbé ideális pillanat hevében az egészet a képébe tolja, mint nyomós érvet(én fizettem! én házam! én kocsim!).
És ez csak idő kérdése mindig.
Tényleg genyóság ez a férjedtől.
Nekem sem lenne pofám azt mondani, hogy ja ha nem tudsz velem jönni drágább nyaralásra, akkor nem is megyünk sehová...
Húgom férje vagy 2,5 évig gyakorlatilag "eltartotta" a húgomat, mert még tanult. Pedig akkor még a férje sem volt, és sokkal rosszabb fizetést kapott, mint most. Nyaralásoknál is maximum egyharmadát tudta kifizetni hugi a dolgoknak. Most már mindketten keresnek, hibrid kasszán vannak:) Mivel hasonló a fizetésük, ezért egyenlő összeget beleraknak hó elején a közösbe. Többivel meg azt csinál midnenki, amit akar.
Nálatok ennek persze úgy illene működnie, hogy ha nem is 10:90-hez arányban, de legalább 33:66 arányban fizetnétek ti a közös költségeket. A nyaralást is ideértve, mert ugye az is közös.
hibrid kassza :)
ez tetszik(mármint a megfogalmazás)
Ne haragudj de kérdezek vmit.
Hogy lehetsz ilyen idióta,hogy még mindig vele vagy? Válaszolj erre őszintén! Na ne mond már nekem,hogy egy ilyen embert,mint ő annyira lehet szeretni!?
Egy kapcsolat elején normális lenne, de egy 6 éves kapcsolatban ez szánalmas. Én nem lennék ilyen zsugori emberrel. Ennyit keres és egy havi bére 10%-át nem éri meg neki az, hogy elmenjetek nyaralni együtt egy szép helyre... Vagy a fizetése 33%-át nem éri meg neki az, hogy összeházasodhassatok most és ne csak 3 év múlva. Egyáltalán hogy van pofája mindennek elkérni a felét?
Szerintem valahogy meg kéne ezt beszélned vele, akármilyen kényes téma is. Persze, ha szakítasz vele, akkor te leszel a pénzéhes és magát hozza ki győztesnek, de ne érdekeljen. Fürödjön a pénzében mint daggobert bácsi, ha ez okoz neki örömöt ahelyett, hogy elmennétek nyaralni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!