Mit szólnál, ha a 27 éves fiad egy jóval fiatalabb lányt vinne haza, aki ráadásul nagyon messze lakik a fiadtól?
Sziasztok!
17 éves lány vagyok. Az anyuka tudja, hogy vagyok és azt is hány éves, de nem tudja, hogy én 120 km-el arrébb élek.
Ti mit szólnátok? Milyen elvárásaitok lennének? Hogyan kelthetnék pozitív benyomást?
Legyek lehordva nem bánom de egy felnőtt gyerek ne kezdjen 10 évvel fiatalabbal, a csaj részéről is fellángolás mert felvághat egy idősebb sráccal
Én nem bánnám azt sem ha 31 éves fiam hazahozna egy 23 éves csajt még az is másabb mert csak elmúlt a csaj 20
Nálam nem tudnál semmivel sem pozitív benyomást kelteni mert a korod nem fog gyarapodni attól hogy jó eszű talpraesett gyerek vagy, nekem a megerősítés kéne arról hogy elmúltál legalább 19-20
Sajnálom ha mást szerettél volna hallani
47/N
Hát, erre néminemű személyes tapasztalatom van..
18 évesen ismerkedtem meg párommal, ő akkor 23 éves volt és 250 km-re lakott tőlem :)
Szerencsére szülei rettentő szimpatikusak voltak és rendesek, azon kívül sejtették hogy ha valaki ilyen messze lakik az talán nem csak egy fellángolás.. A kapcsolatunk kezdete után kb 1 hónappal mutatott be Nekik.
Minden flottul ment, csöndes és érdeklődő fejet vágtam mindenhez. Udvarias voltam de mosolygós. Kb ennyi :D
Jó benyomást tettünk egymásra és tartom a kapcsolatot párom szüleivel. Mert valóban komoly lett a dolog, 4 éve vagyunk együtt és 3 éve együtt élünk :D
Szerintem legyél őszinte, udvarias, kedves, csöndes.
Ha a szülők normálisak és hétköznapiak, tuti nem lesz gond.
Pláne, csak gondolják hogy a 27 éves fiuk tudja mit csinál :)
Igyekeznék nyitottan, kedvesen fogadni a kislányt, és ha hazament, egy orbitális nagy beszélgetést kezdeményeznék a 27 éves, gyengeelméjű fiacskámmal, hogy ezt mégis hogy gondolta???
Legyél önmagad, és kész. Ne arra játssz, hogy "pozitív benyomást kelts", mert kínos és művi lesz. Legyél udvarias, stb, de nem kell színészkedni.
Gondolom, amúgy is él bennük rólad egy kép a fentiek alapján, tehát az első benyomásnak már mindegy...
Azért arra figyelj, hogy se túl kihívó, se túl kislányos ne legyen az öltözéked, mert az rosszul jönne ki.
Én 20 voltam, mikor az akkor 36 éves párom hazavitt :) Az anyukája meg már elég idős. Semmi baja nem volt velem.
Mi köze van a távolságnak ahhoz, hogy elfogad-e?
Csak legyél önmagad! Én úgy vagyok vele, ha önmagamért nem tudnak szeretni, akkor ne is szeressenek. Attól még nem fogok kifordulni magamból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!