Mit szólnál, ha a 27 éves fiad egy jóval fiatalabb lányt vinne haza, aki ráadásul nagyon messze lakik a fiadtól?
Sziasztok!
17 éves lány vagyok. Az anyuka tudja, hogy vagyok és azt is hány éves, de nem tudja, hogy én 120 km-el arrébb élek.
Ti mit szólnátok? Milyen elvárásaitok lennének? Hogyan kelthetnék pozitív benyomást?
Nagyon messze van a 120 km? Na ne röhögtess már! Magyországon nincsenek távolságok. Azt hittem, minimum Dál-Afrikából vagy Új-Zélandról való vagy.
Ne pedálozz anyóspajtásnak. Ha a fia téged választott, akkor neki nincs más dolga - ha valóban szereti a fiát -, mint jó képet vágni ehhez és igyekezni jó anyóssá válni.
Nézd Kérdező, amikor összejöttünk a zasszonnyal, Ő volt 17, én meg 33. Ennek 16+ éve. Na most gondolj bele, mit szólnék:)) - a világon semmit.
Különösebb elvárásom meg nem lenne az általános emberi viselkedésen túl, nem nekem kell, hogy megfelelj, hanem a fiammal egymásnak. Mondjuk nyilván nem hátrány, ha van véleményed dolgokról, és értelmesen el lehet beszélgetni veled, ha nem agresszívan szélsőségesek a nézeteid, ilyesmi... szóval általános emberi dolgok.
Hát legalább 18 felett legyen a lány.
Amúgy nem érdekelne a dolog. Sem az, hogy fiatalabb, sem az, hogy messzebb lakik. Az ő dolguk. Nem az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!