Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál, ha a 27 éves...

Mit szólnál, ha a 27 éves fiad egy jóval fiatalabb lányt vinne haza, aki ráadásul nagyon messze lakik a fiadtól?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves lány vagyok. Az anyuka tudja, hogy vagyok és azt is hány éves, de nem tudja, hogy én 120 km-el arrébb élek.

Ti mit szólnátok? Milyen elvárásaitok lennének? Hogyan kelthetnék pozitív benyomást?

2013. jún. 11. 20:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
49%

Nagyon messze van a 120 km? Na ne röhögtess már! Magyországon nincsenek távolságok. Azt hittem, minimum Dál-Afrikából vagy Új-Zélandról való vagy.

Ne pedálozz anyóspajtásnak. Ha a fia téged választott, akkor neki nincs más dolga - ha valóban szereti a fiát -, mint jó képet vágni ehhez és igyekezni jó anyóssá válni.

2013. jún. 11. 21:52
 12/22 anonim ***** válasza:
75%

Nézd Kérdező, amikor összejöttünk a zasszonnyal, Ő volt 17, én meg 33. Ennek 16+ éve. Na most gondolj bele, mit szólnék:)) - a világon semmit.

Különösebb elvárásom meg nem lenne az általános emberi viselkedésen túl, nem nekem kell, hogy megfelelj, hanem a fiammal egymásnak. Mondjuk nyilván nem hátrány, ha van véleményed dolgokról, és értelmesen el lehet beszélgetni veled, ha nem agresszívan szélsőségesek a nézeteid, ilyesmi... szóval általános emberi dolgok.

2013. jún. 12. 01:26
 13/22 anonim ***** válasza:
19%
Én büszke lennék rá, hogy a fiam egy fiatal pipit b*szik.
2013. jún. 12. 07:28
 14/22 anonim ***** válasza:
61%
Engem most egy 23 éves p*csa rázott le azzal, hogy ő egy 52 éves fasziba szerelmes és már 6 éve együtt vannak, úgy hogy ne is reménykedjek nála. Én 22 vagyok. Csodás érzés, igazán jót tesz az ember önbizalmának... -.-'
2013. jún. 12. 07:33
 15/22 anonim ***** válasza:
69%

Hát legalább 18 felett legyen a lány.

Amúgy nem érdekelne a dolog. Sem az, hogy fiatalabb, sem az, hogy messzebb lakik. Az ő dolguk. Nem az enyém.

2013. jún. 12. 14:39
 16/22 anonim ***** válasza:
78%
Miért, utolsó, számodra mi a különbség a 17 meg a 18 éves között? (a fiadnak lehet, mert a 17 éves jogilag jobban függ a saját szüleitől még, nade neked, ha te a fiús szülő szerepében vagy?)
2013. jún. 12. 14:43
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nézd #14 egyfelől talán le kellene szoknod arról, hogy a nőket p***nak nézd, másfelől le kellene szoknod arról, hogy más barátnőjét akard nyúlni, működő kapcsolatát szétszedni, csak mert neked is bejönne az illető. Facér lányokkal kellene kezdeni, és akkor több esélyed lenne az önbizalmad növelő eseményekre. Másfelől meg növelheti bizony az ilyesmi az önbizalmat... legfeljebb nem a tiédet, hanem a nő párjáét:)
2013. jún. 12. 15:07
 18/22 A kérdező kommentje:
Érdekes, meglepő válaszok. Mindenesetre köszönöm!
2013. jún. 12. 19:08
 19/22 anonim ***** válasza:
21%
Kinga kérsz 1 szendvicset?
2013. jún. 22. 12:26
 20/22 anonim ***** válasza:
72%
Én, semmit, vagy is azért megemlíteném, babasírás csak tervezetten.:)) Még annyit, 17 éves volt a nejem én 27 mikor találkoztunk. Azóta 30 év eltelt és még jól elvagyunk. A távolság meg nem olyan vészes.
2013. jún. 22. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!