Nem féltek attol hogy majd úgy néztek ki mint anyátok ha idősbbek lesztek?
Akkor te a szüléstől is félsz!? Az is változtat ám! És az időskori elbutulástól?! Rosszul sikerült házasságtól? Szeretteid halálától?
Nevetséges, és szánalmas! Az élet azzal kezdődött, hogy bekakiltál. Gondolom, most már azt is szégyelled, pedig épp úgy az élet része, mint az öregedés! Ha nem változol, borzasztóan fogsz szenvedni! Kevesen szeretik ezt a tipust ám! A szépség majd múlik, te meg egyre kibírhatatlanabb leszel! Az emberek a számukra kellemes, kedves, lojális társakat kedvelik. A fúriák sose boldogok.
Én 54 éves vagyok, bőven anya korú. Szerencsém van, mert fiús anyuka lévén, ilyen lányom nincs! De egyet mondhatok! Mire ennyi idős leszel, a barátaid és akik számítanak szintén ilyen korúak. Így az lesz a fontos, hogy a korodhoz képest a saját korosztályodban nézz jól ki! Ennyi idősen az ember nem az öntelt húszévesnek akar majd megfelelni, mert nem lehet és nem is kell!
Az előttem szólók nagyon jól megfogalmazták a véleményüket! Kíváncsi lennék, hányan szeretnének rád hasonlítani!?
Te masszőr vagy? Kétlem!
Te max egy plázacica lehetsz! Belőled fognak élni a plasztikai sebészek! Bár agyat, ők se tudnak adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!