Egyes szülők miért nem engedik a gyereküket a barátjuknál aludni, ha tudják, hogy már úgysem szűzek?
Akkor most írok valamit, amin érdemes elgondolkodni. Általában azok a szülők problémáznak ezen, akik nem készítették fel a gyereküket eléggé ezen a téren, bár amúgy törődnek a gyerekkel, nem hanyagolják el, csak valamiért ez a téma elmaradt, vagy a szülő számára valamiért tabu, és tartanak attól, hogy a gyerekük hülyeséget csinál, nem fogja tudni, mi a helyes, hol a határ, hogyan védekezzen jól. Azért írom, mert az én szüleim is ilyenek, igaz, én 16 évesen nem éltem nemi életet, de mikor 21 évesen előkerült a téma, komoly problémák és konfliktusok voltak belőle, pedig én nem voltam szélhámos. Egyszerűen anyunak tabu volt, mert rossz emlékei vannak, és nem tudta leküzdeni, apámmal meg semmit nem lehet beszélni ilyenről.
Ettől függetlenül szerintem nem helyes tizenévesen nemi életet élni, főleg, mert azt látom, hogy sokan nem a megfelelő helyeken tájékozódnak (csak olvass bele itt a szexualitás kategóriájába), és amikor jön a gond, akkor már késő is lehet, szóval nem a felelősségteljes viselkedés a jellemző, és ez baj.
Ezt az álszent társaságot!
pff..
Nekem az a véleményem, hogy ha szexelni akarnak, akkor majd ellógnak a suliból és megteszik a bokor alján. Szóval az ottalvás tiltásával nem lehet megakadályozni. Ha meg már úgyis bekövetkezett az elkerülhetetlen, akkor legalább otthon, tiszta körülmények között teszik és nem a bokor alján vagy a lépcsőházban. De ez az én véleményem.
25/N
itt nagyon sokan arról írtak, hogy nem tudnak megfelelően védekezni, és jön a nem kívánt baba és már késő... de kérdem én, hogyha a szülő is tisztában van vele, hogy a gyereke odafigyel és tisztában van mindennel, akkor mi az ok?:)
egy régóta tartó, komoly kapcsolatnak ígérkező párnál is az erkölcstelenség, és a "majd mit gondolnak?!" tényező lenne a befolyásoló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!