Egyes szülők miért nem engedik a gyereküket a barátjuknál aludni, ha tudják, hogy már úgysem szűzek?
Hol éltek ti ?
Én tizenéves korosztály között mozgok, de nyugodt lehetsz, 15 évesen teljesen aktív szexuális életet él a 90 % .. ez van.
Azért, mert van sok 15 éves, akikkel nem törődnek a szülei, még a többiek szülei megpróbálhatják normálisan nevelni a lányaikat!
Azért, mert sok tini cigizik és alkoholizál, még nem feltétlenül kell megengedni mindegyiknek, hogy szabadon cigizzen, igyon, "mert a többiek is csinálják"...
Egyáltalán nem normális dolog, ha valaki 15-16 évesen szexel, cigizik, iszik vagy drogozik!
Itt nem arról van szó, hogy szüzek-e vagy sem. 16 évesen a tini vágyakozzon csak arra, ami majd egyszer felnőtt korában természetes lesz. Nem vagytok még felnőttek, és ezt úgysem értitek megm csak akkor, ha majd saját gyerekeitek lesznek.
Sablon duma, tudom, de ez van...
hát szerintem is egy baromság. most ha a fiú/lány szeretkezni akar a párjával,megteszi,semmit nem ér a tiltás..meg ez a tiltás is..nálunk is ittaludhat barátom simán,mégsem érzem magam kiégettnek vagy elhasználtnak,ahogy egyesek fogalmaztak.
előbb-utóbb úgyis megengedik,hogy ottaludj,beszélj a meggyőzhetőbb szülővel;):D
Hugom 16 barátja 20. Egyik hétvégén ő alszik itt a másik hétvégén hugom alszik a barátjánál. És nagyon boldogok.
Amelyik szülő ezt a boldogságot sajnálja a gyerekétől az...
Én is 16 éves voltam, mikor a barátom itt aludt. Apunak nem tetszett, anyu viszont megengedte. Most a 2. kapcsolatom van, természetes már, hogy minden este itt alszik. Ha 1 órával később jön, anyuék már kérdezik, hogy összevesztünk? Azonnal kérjek bocsánatot..és jöjjön csak fel, és aludjunk együtt. Most leszek 19. Én azt sem értem, hogy egy 18-20 éves lánynak miért nem engedik. Sok ilyet ismerek.
De szerintem ez szülő függő. Ismerősöm, aki lassan 20 évesen nem alhat együtt a barátjával, max havonta 2x, titkolózik az anyja előtt. Mi 5 hónapja együtt alszunk, hétköznap is, mikor suli van. Ugyan úgy megyek suliba, a barátom dolgozni. Nem titkolózok anyuék előtt, mert ők is engedékenyek. Ettől még nem válik belőlem rossz felnőtt. Nem leszek sem k., sem pedofil sem semmi más, ami rossz. Egyszerűen csak boldog a tinédzser-korom. :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!