Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mitévő legyek!...

Nem tudom mitévő legyek! Együtt vagy külön?!

Figyelt kérdés
Páromat tavaly májusban ismertem meg.Akkor még házas volt, de nagy volt köztünk a szerelem és ez győzött.Van egy kislánya, idén 3 éves volt. Feleségétől tavaly szept. óta külön él, és most tavasszal el is váltak. Hétvégente megkapja a kislányt. Röviden ennyi a bevezető.Állítólag ő tiszta szívből szeret engem és nem szeretne elveszíteni, mégse (több,mint egy év után) nem mutatott be a szüleinek (azóta velük él)egyszer sem vitt el magukhoz, ha hétvégente ott a kislány akkor én sose látom azokon a napokon. Ez nekem nagyon rosszul esik. Most már elértem azt a múlt hónapban, hogy elhozta kétszer a kislányt és találkoztam vele, persze nem úgy mint apa barátnője , hanem mint egy akárki. De most nem is ez a lényeg , hanem most kitalálta hogy ő megijedt, hogy ő nagyot csalódott egy nőben: hogy őt egy kutya már megharapta és hát én is kutya vagyok és haraphatok ....ilyen kételyei vannak. Én meg úgy gondolom, hogy kaphatnék több bizalmat tőle, hisz ismer már, szívem-lelkem kiteszem neki.Egy "új" kapcsolathoz nem így kéne hozzáállnia!Mindig ingerült, feszült nem olyan hangnemben válaszol ahogy az elvárható lenne. Péntek este mondtam neki, h nekem ez így nem jó, ahogy viselkedik velem stb. és mondtam neki hogy elengedem menjen, élje az életét...erre ő: nem, nem ő nagyon szeret nem akar elveszíteni és ,megbeszéltük a dolgokat. Tegnapi nappal nem volt semmi baj, jó kedvvel váltunk el délután, mert ő ment haza vitték neki a gyereket. Ma reggel beszéltünk telefonon és minden a tegnapi nap ellentettje!Akkor most 2 nap becsapott? Erősebbek lesznek a kételyei és inkább elveszít engem? Nem tudom mit gondoljak, minden szava hazugság? Azt mondta hagyjam békén, kis nyugalmat akar, de nagyon nehéz!
2009. okt. 11. 19:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem keresem és várok... csak nagyon nehéz! Legjobb lenne elhajítanom a telefont, nem egész nap csak nézegetni hogy na mikor hív... :(
2009. okt. 12. 12:54
 12/14 anonim ***** válasza:

Tegnapi 20:53-as vagyok

Igen,nekünk sikerült,azóta is együtt vagyunk és boldogok vagyunk,de nagyon sok mindenen kellett keresztül mennünk,hogy ezt elérhessük.Nem áltatlak,nem volt könnyű,sőt,nagyon is nehéz volt,de mi tudtuk,és a mai napig is tudjuk,hogy összetartozunk.Rengeteg mindent kellett eltűrnöm,az állandó bizonytalansága,őrlődése néha az őrületbe kergetett,nemegyszer akartuk feladni,de sosem lett belőle semmi :) attól ezerszer jobban szerettük,szeretjük egymást.A válás kimondása után volt megint egy nehezebb időszak,de azt is túl éltük,több mint 10 évet zárt le.Megint csak a türelem segített.

Azóta szinte minden tökéletes,decemberre várjuk első közös gyermekünket,kisfiú lesz :D

És határtalanul boldogok vagyunk :)

Úgyhogy kitartás,lesz ez még jobb is,csak hagyj egy kis szabadságot neki,hogy legyen ideje mindent nyugodtan átgondolni,hamarabb fog keresni mint gondolnád!Bízz benne,és türelem,türelem,türelem.

Én szorítok nektek!!! :)

2009. okt. 12. 14:00
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást!! Hát én nem is tudom mi lesz ebből...hétvégén mondtam neki, hogy vigye a cuccát és viszlát, és ezt úgy 70%ban komolyan mondtam neki, de ő nem veszi ezt komolyan, egyik fülén be a másikon ki.Attól félek majd ezt ő mondja nekem, és tudom ez most rosszul hangzik, de a lelkemnek mégis az tenne jót, ha én mondanám ki a végszót.Egyébként januárban volt egy hasonló eset, akkor azt mondta, h a kislánya miatt ad maguknak még egy esélyt és megpróbálják újból.Az is mint derült égből a villámcsapás úgy jött.Elengedtem , eltelt egy hét és visszajött, mert hogy ő rájött hogy nagyon szeret és nem kell a lánya és az irántam érzett érzelmeit egy kalap alá venni, meg összehasonlítani stb. Most meg ez... ááá, írok össze-vissza, bocsi!
2009. okt. 12. 14:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Csak akkor add ki az útját,ha komolyan is gondolod!Máskülönben tűrj még egy kicsit.Hagyj már még neki egy kis időt,magában is tisztáznia kell dolgokat.

Az meg hogy jobb lenne a lelkednek,ha Te adnág ki az útját...hát ne is haragudj...akarod Te egyáltalán tiszta szívből,őszintén azt a pasit?!

uccsó voltam

2009. okt. 12. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!