Nem tudom mitévő legyek! Együtt vagy külön?!
Tegnapi 20:53-as vagyok
Igen,nekünk sikerült,azóta is együtt vagyunk és boldogok vagyunk,de nagyon sok mindenen kellett keresztül mennünk,hogy ezt elérhessük.Nem áltatlak,nem volt könnyű,sőt,nagyon is nehéz volt,de mi tudtuk,és a mai napig is tudjuk,hogy összetartozunk.Rengeteg mindent kellett eltűrnöm,az állandó bizonytalansága,őrlődése néha az őrületbe kergetett,nemegyszer akartuk feladni,de sosem lett belőle semmi :) attól ezerszer jobban szerettük,szeretjük egymást.A válás kimondása után volt megint egy nehezebb időszak,de azt is túl éltük,több mint 10 évet zárt le.Megint csak a türelem segített.
Azóta szinte minden tökéletes,decemberre várjuk első közös gyermekünket,kisfiú lesz :D
És határtalanul boldogok vagyunk :)
Úgyhogy kitartás,lesz ez még jobb is,csak hagyj egy kis szabadságot neki,hogy legyen ideje mindent nyugodtan átgondolni,hamarabb fog keresni mint gondolnád!Bízz benne,és türelem,türelem,türelem.
Én szorítok nektek!!! :)
Csak akkor add ki az útját,ha komolyan is gondolod!Máskülönben tűrj még egy kicsit.Hagyj már még neki egy kis időt,magában is tisztáznia kell dolgokat.
Az meg hogy jobb lenne a lelkednek,ha Te adnág ki az útját...hát ne is haragudj...akarod Te egyáltalán tiszta szívből,őszintén azt a pasit?!
uccsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!