Nem tudom mitévő legyek! Együtt vagy külön?!
Miért ne adnád meg neki amit kér?
Ha valakit belekényszeritesz egy kapcsolatba, az úgysem fog úgy működni, hogy boldogan élhesd mellette az életed. Ha viszont tele van feszültséggel, nézeteltéréssel, vitával, az milyen élet lenne?
Hagyd, hadd menjen, te is tisztába tudod rakni a dolgokat, az idő az mindig jót tesz egy kapcsolatnak, mert akkor kiderül, hogy valójában mit is jelent az a valaki az életünkben.
Ha valami nem működik, azt jobb minél előbb lezárni, sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de ez az az időőszak, amikorra az elvált férfiak kicsit kitombolják magukat, és felteszik magukban a kérdést, hogy tulajdonképpen miért is váltak el? Valószinűleg benne is ilyesmi zajlik, és tudom, hogy fáj, de ha mégis visszatáncolna, ahhoz már ne asszisztálj, csak még több fájdalmat fog okozni.
Én azt gondolom, hogy ő nem akarja igazán ezt a kapcsolatot, hiszen nem viselkedik úgy, mint aki komolyan tervez veled. Az, hogy egy év utánsem akar bemutatni a szüleinek és a gyereknek mint barátnőt, szerintem egy nagyon komoly jel.
Persze míg nem vált el a feleségétől, kínos lehetett volna, hogy barátnője van, de most már szabad ember, és még így sem lép.
Én nem tudnék ebben a kapcsolatban maradni, mert ha valaki olyat mond, hogy benned is bármikor csalódhatna, az egyszerűen nem bízik benned. A bizalom pedig a kapcsolat alapja, anélkül nincs kapcsolat...
Szóval én elengedném. Rosszkor futottatok össze, egyikőtök sem ezt érdemli.
Szia.Az én Párom is nős volt még mikor összejöttünk,azóta persze már elvált,kicsit nagyobb a gyereke,9 éves.
Nem akarlak elkeseríteni,de még csak most jön a neheze.Igaz hogy elvált és már "szabad" ember,de a lánya mindig ott lesz neki,ezt ne felejtsd el!
A bizalomról annyit,hogy rettentő nehezen alakul ki.Mi már majdnem két éve együtt voltunk,mikor először őszinte jelét láttam annak,hogy megbízik bennem,és nem az volt az oka,hogy nem szeretett...
Idő,idő,idő,rengeteg türelem,és kitartás,ezeket tudom ajánlani,ha tényleg,őszintén szereted!
Valószínűleg borzasztó sokat kell még nyelned,mire kialakul az ideális kapcsolat köztetek,de hidd el,itt nem arról van szó,hogy szeret Téged vagy sem!Persze hogy szeret,különben nem vált volna el,csak most kicsit beijedt....
A kérdésedben többször is arra panaszkodsz, hogy a párod milyen elvárásaidnak nem felel meg. Akkor miért nem szakítasz vele?
Talán pont ezekkel a türelmetlenségeiddel "harapsz"...
Nem pszichológus kell neki, hanem valaki, aki megérti, segíti, stb.
Pl. tudod azt róla, hogy milyen hatással van rá, mikor a kislányával találkozik, meg amikor újra el kell szakadnia tőle 1-2 hétre?
Miért nem hagyod, hogy őkeressen? Nem kell folyton a sarkában lenned, és kérdőre vonnod, hogy mit miért tesz. Azt se felejtsd el, hogy Te szeretőből léptél elő barátnővé. Lehet, hogy neki bőven elég voltál szeretőnek. Szerintem lazíts Te is ezen a kapcsolaton, nem kell szembesíteni azzal, hogy mit mondott tegnap, vagy tegnapelőtt.
Nem akarlak bántani hidd el, de nem biztos, hogy ő a Te embered.
Szerintem túl hamar jött neki az új kapcsolat veled. Mikor összejöttetek örült, hogy végre valakivel jól érzi magát, csak ahogy az idő telik és elmúlik a rózsaszín köd előjön a félelem, hogy úgy jár mint az előzőnél.
Ha meg akarod tartani akkor az lesz a legjobb, ha nem keresed, hagyod hogy eldöntse magában mit is akar. Gondolj bele, hogy ha te most nem hagyod békén a vége úgyis az lesz, hogy szenvedni fogsz, mert megmarad ez a viselkedése. De ha most tényleg békén hagyod kicsit és átgondolja a dolgokat még lesz lehetőség arra, hogy belássa, hogy te más vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!