Mikor jelentettétek be, hogy babát vártok?
A vártnál kicsit korábban ugyan, de ma kiderült, hogy babát várunk a párommal. :)
A kérdésem az, hogy ti mikor szóltatok a szülőknek, rokonoknak és hogyan?
Illetve a munkáltatómnak mikor kellene elmondanom a nagy hírt és szintén hogyan? Jóban vagyok a főnökömmel, tudom hogy osztozna az örömömben, ugyanakkor azt is tudom, hogy jelenleg a cégnél senki nem tudna helyettesíteni, így külsőst kell majd felvennie, amíg én otthon leszek.
Köszönöm a jókívánságokat, 7 hetesek vagyunk! :) Gyakorlatilag azonnal teherbe estem, amint eldöntöttük, hogy elkezdhetnénk próbálkozni, úgyhogy igazából el sem akartam hinni, hogy tényleg a terhesség tüneteit produkálom. Természetesen nagyon örülünk neki, csak sokkolódtunk mindketten, hogy ez ennyire könnyen ment, remélem ilyen simán fog menni minden. :)
A szüleinknek már telefonáltunk, nagy volt az öröm mindkét oldalon, kis pityergéssel együtt. (Mindkettőnk családjában első unoka lesz)
Úgy döntöttünk a barátainknak és másoknak a híres neves babona miatt egyelőre nem szólunk, kivétel a főnökömet. Mivel a munkámból kifolyólag ugyan nem gyakran, de néha kiküldhetnek veszélyesebb terepekre, ezért szeretném ezt megelőzni, küldjenek mást helyettem. Egyébként javarészt irodában ücsörgök, úgyhogy amíg lehet szeretném folytatni a munkámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!